SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Convençuts del 'play-off'

Aitor Núñez assegura que “no tenim dubtes i el vestidor no està debilitat”, malgrat l’última derrota || Trilles diu que “anirem a morir” a cada partit

La plantilla del Lleida Esportiu es va fer una foto al vestidor amb el representant de l’AFE.

La plantilla del Lleida Esportiu es va fer una foto al vestidor amb el representant de l’AFE.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Lleida Esportiu va tornar ahir al treball, després de dos dies de descans, convençuda que l’equip jugarà el play-off d’ascens, malgrat l’última derrota al camp del Vila-real B, i centrada ja a sumar els tres punts en el partit de diumenge a casa davant del Formentera (12.00 hores). Així, el lateral dret Aitor Núñez es va mostrar contundent al reconèixer que “no hi ha excuses per no guanyar diumenge. A Vila-real vam desaprofitar un avantatge numèric en un duel important però, dins del vestidor, el missatge és d’autocrítica i hem parlat que s’ha de donar una altra imatge al pròxim partit”.

Segons el madrileny, “tenim capacitat per enfrontar-nos i guanyar qualsevol rival. No tenim dubtes en aquest equip, el vestidor no està debilitat ni de lluny i tirarem endavant”. No obstant, Núñez va advertir de no confiar-se davant un Formentera que lluita per la permanència. “D’ara endavant ja no tenim cap encontre fàcil perquè els equips que lluiten per la salvació acostumen a ser partits més complicats.” També va voler fer una crida a l’afició. “Ens agradaria que ens donessin una empenta per sumar els tres punts.”

Per la seua part, el central Marc Trilles, en la mateixa línia que el seu company, va assenyalar que “no tenim excuses. Quan vaig fitxar pel Lleida ho vaig fer pensant a jugar el play-off i anirem a morir per aconseguir-ho”.

Es va mostrar també autocrític pel que fa a l’enfrontament a Vila-real. “No vam saber llegir-lo, malgrat jugar amb un més.” No obstant, va assegurar que “ens veiem capaços de guanyar en camps difícils com els del Mallorca, Elx o Hèrcules. Si ho aconseguim creixerem més com a equip”.

Visita i xarrada informativa d’un membre de l’AFE a la plantilla

Antonio Saiz, delegat de zona de l’AFE (Associació de Futbolistes Espanyols), va visitar ahir la plantilla del Lleida Esportiu dins de la intenció del sindicat de futbolistes de ser al més a prop possible de tots els afiliats sigui quina sigui la categoria.

tracking