El Lió deixa el Barça sense semifinals amb un gol fantasma en un Mini ple

Lucia Bronze controla la pilota davant de Lieke Martens.

Lucia Bronze controla la pilota davant de Lieke Martens.EFE

El Lió, vigent campió d’Europa, va fer fora el FC Barcelona del somni de la semifinal de la Lliga de Campions femenina després de vèncer ahir per la mínima al Mini (0-1). El conjunt francès, que ja va guanyar a l’anada (2-1), va tenir suficient amb un gol fantasma de Le Sommer a la sortida d’un córner per confirmar el paper de favorit davant d’un Barça que, malgrat la derrota, va competir fins al final. Ningú volia perdre’s el partit de tornada disputat en un Mini pràcticament ple. Entre els 12.178 espectadors, van presenciar el partit Ernesto Valverde, Umtiti i Cillessen.

Tots ells van veure un primer temps desequilibrat, un monòleg del Lió que no se’n va anar al descans amb l’eliminatòria sentenciada perquè Sandra Paños ho va parar tot. Després de la represa el guió no va variar i les franceses no van tardar a obtenir el premi que tant havien perseguit. Va ser al minut 61 en un gol amb polèmica. Le Sommer va rematar de cap a la sortida d’un córner, la pilota la va treure sota pals Putellas també amb el cap, però l’assistent va donar el gol com a vàlid. Li quedaven al Barcelona 29 minuts per anotar dos gols i empatar l’eliminatòria, però malgrat els canvis ofensius de Fran Sánchez, no es va produir la gesta.