SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

La Seu acompanya el Cadí

Mig centenar d’aficionats viatjaran pel seu compte a Gernika i el club organitza també un autocar || El equip ha de guanyar el Bizkaia per classificar-se per al ‘play-off’ pel títol

La plantilla del Cadí estarà acompanyada pels seguidors en el partit vital a Gernika.

La plantilla del Cadí estarà acompanyada pels seguidors en el partit vital a Gernika.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu estarà acompanyat pels seus al transcendental partit que aquest dissabte disputarà a la pista del Gernika Bizkaia, on hi haurà en joc una plaça per jugar el play-off pel títol de la Lliga Femenina. Prop de mig centenar d’aficionats ja han confirmat que hi assistiran pel seu compte, mentre que des del club s’ha organitzat un autocar per donar resposta a la demanda que van fer els mateixos socis i seguidors.

El preu del viatge és de 35 euros i inclou el trasllat en autocar i l’entrada el partit. Està prevista la sortida a les 7 del matí de dissabte i la tornada una vegada conclogui el partit, fixat per a les 19.00 hores. El termini per apuntar-s’hi finalitza aquest divendres al migdia i el club ha fixat una inscripció mínima de trenta places. És la segona vegada en tres temporades que el Sedis Bàsquet organitza un autocar per a seguidors. L’últim precedent va ser a la campanya 2014-2015, amb motiu de la disputa a Salamanca del partit de desempat de les semifinals del play-off davant el Perfumerías Avenida.

Seran cinquenes si guanyen a Gernika i el Gipuzkoa perd, i si les donostiarres vencen, sisenes

El Cadí arriba a aquesta última jornada depenent de si mateix, ja que en té prou amb una victòria per jugar el play-off, mentre que una derrota el deixaria fora, independentment que també perdés el Gipuzkoa. Tots dos equips estan empatats en l’average particular, però les donostiarres van aconseguir la puntuació més alta (72) en un dels dos partits i sortirien victorioses en cas d’igualtat a triomfs. En cas de vèncer a Gernika, les de Bernat Canut acabarien cinquenes si perd l’IDK Gipuzkoa contra el Nissan Al-Qázeres, amb la qual cosa s’enfrontarien a l’Uni Ferrol en quarts de final, i serien sisenes si les guipuscoanes també derroten les de Càceres, que en aquest cas jugarien el play-off davant del Mann Filter de Saragossa.

La plantilla del Cadí estarà acompanyada pels seguidors en el partit vital a Gernika.

La plantilla del Cadí estarà acompanyada pels seguidors en el partit vital a Gernika.AGUSTÍ PEÑA

tracking