SEGRE

Obren expedient a un partit cadet per assetjament de jugadors a un rival

Per part de futbolistes de l’Escola Ponent a un de l’AEM a la sortida dels vestidors

El camp de futbol de l'AEM

Obren expedient a un partit cadet per assetjament de jugadors a un rivalSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El subcomitè de competició de la delegació territorial de la Federació Catalana de Futbol a Lleida va acordar ahir obrir expedient del partit AEM C-Escola de Ponent, corresponent al grup 9 de Segona divisió de cadets, “per l’agressió de diversos jugadors de l’Escola Ponent a un jugador de l’AEM” després del partit, que va concloure 2-1, quan es trobaven sortint dels vestidors.

l president de l’Escola Ponent, Josep Joan Alba, va negar ahir a aquest diari que hi hagués agressió física cap al jugador de l’AEM i va matisar que la versió que a ell li han comunicat és que “va ser un jugador meu, i no alguns, el que es va encarar amb el noi de l’altre equip i tots dos es van intercanviar quatre paraules”.

En aquest sentit, va anunciar que presentarà un escrit al subcomitè perquè considera que l’acta arbitral no diu el que en realitat va passar, encara que ahir a la nit tenien previst tractar l’assumpte en reunió de junta. Per la seua part, fonts de l’AEM consultades per aquest diari coincideixen que no hi hauria hagut agressió física ni mal al seu jugador. Tanmateix, sí que van explicar que dos o tres jugadors, no saben precisar el número, van esperar a la sortida dels vestidors el futbolista local i el van increpar i van intimidar barrant-li el pas, fins i tot donant alguna puntada de peu a la bossa de la roba que portava. Van afegir també des de l’AEM que el jugador estava plorant i visiblement espantat, encara que en qualsevol cas, segons aquesta versió, ell mateix hauria reconegut que no hi va haver mal físic. L’incident està reflectit en un annex de l’acta arbitral, després de comunicar-ho a l’àrbitre un membre del club local, ja que el col·legiat no hi era en el moment dels fets. En el que coincideixen les parts és que no va ser un incident greu.

tracking