SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Canut: “Haurem de controlar les emocions”

El tècnic del Cadí assegura que “estan molt motivats” i espera que els nervis “no passin factura” || Ha de guanyar avui per ser al ‘play-off’

Bernat Canut podrà comptar amb totes les jugadores.

Bernat Canut podrà comptar amb totes les jugadores.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Al Cadí la Seu només li val guanyar avui a la pista del Gernika Bizkaia (19.00/Teledeporte) si vol jugar el play-off pel títol de Lliga, un objectiu que no assoleix des de fa un parell de temporades. El tècnic, Bernat Canut, és conscient del que ha de fer l’equip per aconseguir-ho, i tot passa per ser forts en defensa i, sobretot, gestionar els nervis i l’ansietat. “Hem intentat preparar el partit com si fos un més, ja que les jugadores ja estan prou motivades i amb ganes. No necessiten res extra. El que sí que haurem de controlar són les emocions i que els nervis no ens acabin passant factura al final”, va indicar l’entrenador.

Canut reconeix que l’equip “transmet molt bones vibracions” davant del duel més important de la temporada, i que per guanyar el Gernika, a qui ja ha derrotat al seu pavelló en les tres últimes temporades, “no podem fallar al darrere, hem de ser molt agressius en defensa i ser sòlids i solidaris”.

Serà un duel entre dos concepcions del joc antagòniques, amb un Gernika que aposta més per un sistema en estàtic i potenciant el joc interior, contra un Cadí més dinàmic i ofensiu. “Ens enfrontem dos estils de joc molt diferents. Elles juguen a parar el partit i carregant el joc interior, una cosa que a nosaltres no ens afavoreix. De fet, aquesta va ser una de les claus de la victòria a la Seu”, va apuntar el tècnic urgellenc, que es va congratular del suport de l’afició. “Estem molt contents que la gent estigui al nostre costat en un partit tan important, perquè són aquests dies els que recordes tota la vida.”

L’equip estarà acompanyat per mig centenar de seguidors, que viatjaran a Gernika pel seu compte, ja que el club ha cancel·lat a última hora l’autocar al no haver arribat a les trenta places mínimes.

tracking