FUTBOL FEMENÍ

El derbi, per a l'AEM

Dos gols de Pixu donen el triomf a les locals davant un Pardinyes que va complicar molt el partit a les del Recasens || Ascendeixen a la quarta posició i el rival manté 4 punts sobre el descens

L’AEM va intentar mantenir el control de la pilota davant d’un Pardinyes que sempre va plantar cara.ITMAR FABREGAT

L’AEM va superar per 2-0 el Pardinyes al derbi de Segona femenina, un duel en el qual les visitants van oposar molta resistència malgrat la diferència a la classificació. La victòria permet a les locals ascendir al quart lloc després de la derrota de l’Espanyol B, mentre que el Pardinyes ha de continuar lluitant per la permanència a la categoria de plata.

L’equip del Recasens va tardar molt a trobar-se còmode amb un Pardinyes físic, que buscava tres punts vitals. Als tres minuts, Llop va tenir la primera ocasió, però la bimba se’n va anar lleugerament alta. L’AEM no aconseguia tenir el control, malgrat que la definició de Pixu va ser determinant. La davantera va aprofitar una pilota a l’espai per anar-se’n per velocitat de les centrals i establir l’1-0 als 17 minuts. Tot i el gol, el Pardinyes no va abaixar els braços i va seguir posant en dificultats un AEM que manté escasses esperances d’ascens. Pixu, en una nova mostra de la seua qualitat, va ser l’encarregada d’anotar el 2-0, després d’una gran jugada de tot l’equip als 36 minuts de joc. A la segona meitat es va mantenir el guió, tot i que l’AEM jugava amb un clar avantatge en l’electrònic. El Pardinyes no aconseguia tenir ocasions clares de gol per retallar diferències i el temps se li escorria de les mans. Les visitants van aconseguir tenir la seua oportunitat en un tret llunyà derivat d’una falta, que es va estavellar al travesser de la porteria defensada per Subies. L’AEM va tenir l’ocasió de sentenciar amb el tercer gol després que Vernet també colpegés el travesser al rematar de cap un córner. Malgrat que els dos equips van estirar lleugerament les línies, el marcador no es va moure i els tres punts van ser per a un AEM que es va mostrar molt més efectiu, especialment gràcies a la definició de Pixu.

La golejadora de l’AEM va fer el primer gol als 17 minuts i va sentenciar al culminar una jugada coral

El conjunt del Recasens rebrà la pròxima jornada l’Igualada, en l’últim partit com a local de la temporada, mentre que el Pardinyes tindrà un altre complicat compromís, ja que serà el Collerense el que visitarà el Municipal, amb l’equip balear immers en la lluita per l’ascens a Primera.