SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Valverde: "Hem de cuidar Messi"

Valverde no revela si jugarà avui a Sevilla però avisa que “no volem que aquesta molèstia comporti una lesió més greu” || “Anímicament el veig perfecte”

Messi, durant l’entrenament de dijous que va fer la plantilla barcelonista.

Messi, durant l’entrenament de dijous que va fer la plantilla barcelonista.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del FC Barcelona Ernesto Valverde no va revelar si Messi jugarà avui al Sánchez Pizjuán contra el Sevilla (20.45 hores, Movistar Partidazo), tot que sí que hi viatjarà, però va assenyalar el risc que l’argentí empitjori de la molèstia i acabi trencant-se. “Hem d’esperar. És veritat que l’estem cuidant, de la mateixa manera que el van cuidar a la selecció argentina. Té una petita molèstia i ho hem de tenir en compte. Que això comporti una ruptura muscular és molt més greu”, va explicar Valverde. En tot cas, després de la golejada encaixada per Argentina contra Espanya (6-1) i les crítiques aparegudes al país sud-americà sobre Messi, que no va jugar per aquestes molèsties, Valverde va dir que el veu “tranquil. El veig bé. Hem estat parlant de com havia vingut. A tothom li agrada guanyar, no ens enganyem, però tots estem acostumats a suportar les crítiques. El veig perfecte en aquest sentit des d’aquest punt de vista anímic”, va opinar.

Pel que fa a la sobrecàrrega de partits (set en els pròxims vint-i-dos dies) i si compta amb prou material humà per aguantar aquest calendari amb garanties, Valverde va recordar que és una cosa que l’equip ha fet des de l’inici del curs. “Clar que tenim prou gent com per afrontar aquest tram final. S’ha de corroborar el que hem fet fins ara, ens ho juguem tot, és el moment decisiu”, va explicar el tècnic, que creu que el seu equip arriba mentalment preparat al moment determinant de la temporada. “Per certificar-ho el que hem de fer és guanyar. La sensació és bona, encara que veníem molt carregats dels últims partits. Ara ve una sèrie duríssima i canviar una mica mentalment, ens va bé”, va comentar en aquest sentit.

“Cal corroborar el que hem fet fins ara, ens el juguem tot, arriba el moment decisiu”

Si Valverde no va aclarir dubtes sobre Messi, sí que ho va fer sobre Busquets, lesionat a la tornada de vuitens de la Champions en el partit amb el Chelsea. “Esperem que dimecres estigui [davant de la Roma a la Champions]”, va dir.

tracking