SEGRE

CICLISME PISTA

Maria Banlles, campiona d'Espanya

La ciclista d’Alfarràs guanya la prova de persecució júnior a Tafalla

Maria Banlles, ahir a dalt del podi entre dos rivals.

Maria Banlles, ahir a dalt del podi entre dos rivals.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Maria Banlles es va proclamar ahir campiona d’Espanya de ciclisme en pista a la prova de persecució individual, categoria júnior, a la competició que va començar ahir a la localitat navarresa de Tafalla.

En aquests Campionats d’Espanya de pista en categories júniors i cadet, la ciclista d’Alfarràs va aconseguir també ahir classificar-se per a les semifinals de la prova de velocitat.

L’any passat, Maria Banlles va guanyar cinc medalles en aquest mateix Campionat d’Espanya, que també es va disputar a Tafalla. La jove ciclista, descoberta pel tècnic Ramon Simó quan encara no tenia dotze anys en una competició al Velòdrom del Camp d’Esports de Lleida, ha viscut sempre molt vinculada a l’esport del pedal. Des que tenia quatre anys practicava BTT amb el seu pare, però va ser arran d’entrenar-se amb Simó quan la seua progressió la va portar a col·leccionar títols i medalles en competicions catalanes i estatals. “Tenia moltes aptituds”, assenyala Ramon Simó, que va entrenar Maria Banlles durant quatre anys al Velòdrom, del qual segueixen sortint campions malgrat el lamentable estat en què es troba i que s’ha denunciat tantes vegades. “Ens hi entrenem sempre amb el risc de fer-te mal i en unes condicions lamentables. La instal·lació està molt deteriorada”, denuncia Ramon Simó.

tracking