SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Albadalejo: "No vull fer comptes"

Albadalejo no es marcarà una xifra de punts per accedir al ‘play-off’ “fins que quedin tres o quatre partits” || “Estem convençuts de guanyar el Formentera”

Imatge renovada del túnel dels vestidors - El Lleida Esportiu estrenarà un renovat túnel dels vestidors al partit de demà davant el Formentera. El nou accés al terreny de joc, amb les parets decorades amb lemes i escuts del club, s’adapta a  ...

Imatge renovada del túnel dels vestidors - El Lleida Esportiu estrenarà un renovat túnel dels vestidors al partit de demà davant el Formentera. El nou accés al terreny de joc, amb les parets decorades amb lemes i escuts del club, s’adapta a ...LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida Esportiu, Gerard Albadalejo, va assenyalar dijous a la compareixença prèvia al partit de demà davant del Formentera (Camp d’Esports, 12.00 hores) que “fins que no quedin tres o quatre partits, no faré comptes, fer-los abans seria un error. Marcar-se una xifra de punts, ara mateix, és irreal”.

Respecte al rival de demà, que ocupa llocs de descens, va advertir que “el Formentera ha estat capaç de guanyar als camps de l’Elx i de l’Ebre i ha empatat a Alcoi, Sabadell i Mallorca. És un equip molt aguerrit i que mai dóna una pilota per perduda. La clau serà avançar-nos en el marcador perquè si ho fan ells primer, serà complicat trencar-los la línia defensiva”.

Albadalejo va explicar el pla de treball de l’equip d’aquesta setmana. “Hem analitzat el partit de Vila-real, els nostres errors, i ara mateix estem treballant molt bé per preparar el pròxim encontre. Estem convençuts que guanyarem, malgrat que serà molt difícil.”

El tècnic blau va tornar a referir-se a les dificultats que es trobaran per intentar doblegar l’equip balear. “M’espero un Formentera molt concentrat, que fa un treball defensiu molt bo i que intentarà imposar el seu ritme de joc. Per la nostra part, buscarem un joc més vertical. Si ens col·loquem al davant en el marcador, el Formentera obrirà les seues línies perquè no hi tindrà res a perdre i aleshores intentarem fer-los mal amb un joc més ràpid”. Finalment, Albadalejo es va referir a l’afició perquè animi l’equip, malgrat que l’enfrontament es disputi en plena Setmana Santa.

“Qui vingui a l’estadi respondrà molt bé, com sempre, i en aquestes dates tan assenyalades serà benvingut. Es tracta d’un encontre molt important i en els moments dolents notem molt la presència de l’afició”. D’altra banda, la plantilla va viure ahir un entrenament molt especial ja que va rebre la visita del nen de deu anys, Jordi Fernández Draganoiu, soci des que va nàixer i que té la síndrome de Stickler, una malaltia rara.

tracking