FUTBOL

El Lleida pateix una derrota decebedora

Perd per 0-1 davant de la Formentera, un equip que lluita per no baixari s’allunya del play off

El Lleida pateix una derrota decebedoraAMADO FORROLLA

El Lleida ha fet un pas enrere en les seues aspiracions a disputar el play off d’ascens a la Segona divisió A, després de perdre aquest migdia davant del Formentera per 0-1 en un mal partit. És la segona derrota consecutiva de l’equip que entrena Gerard Albadalejo, que està fallant en el moment decisiu de la temporada.

Amb aquesta decebedora derrota, el Lleida trenca una ratxa de quatre victòries consecutives al Camp d’Esports. L’equip no ha jugat bé, ha topat des dels primers minuts amb un rival incòmode al que no ha sabut contrarestar i, tot i que ha tingut més arribada i més ocasions que l’equip balear, no ha tingut encert. Pèrdues de pilota absurdes, centrades desencertades i, una acció de mèrit del rival, l’han condemnat a la derrota. El gol del Formentera l’ha marcat Nando Quesada en el minut 68, amb un impecable llançament de falta que ha entrat per l’escaire de la porteria defensada per Diego Rivas.

El Lleida ha pogut marcar en un llançament de falta de Javi López (17) que Contreras ha enviat a córner i, un minut més tard, en una ocasió de Juanto Ortuño que ha fallat de forma incomprensible. En el temps afegit de la primera meitat a Juanto Ortuño li han anul·lat un gol per fora de joc.

En la segona part el Lleida ha volgut fer un pas endavant, però ha seguit negat davant de porta i, després del gol del Formentera no ha tingut capacitat de reacció.