SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Mitja permanència en joc

L’Actel Força Lleida té aquesta tarda a la pista del Càceres, un rival directe, una nova oportunitat d’encarrilar la salvació || L’equip acumula més de dos mesos sense guanyar com a visitant

Mitja permanència en joc

Mitja permanència en jocSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Actel Força Lleida té aquesta tarda a la pista del Càceres (18.30), un altre rival directe amb qui està empatat a onze victòries, una nova oportunitat per deixar encarrilada la permanència. Un triomf en terres extremenyes podria deixar gairebé sentenciada la salvació, tenint en compte que aquesta jornada torna a veure enfrontaments directes. D’entrada, l’Azpeitia es va reenganxar a la lluita per a la salvació després de guanyar ahir de forma clara a la pista del Palma (56-80), per la qual cosa un triomf avui a Càceres donaria al Força Lleida dos victòries de marge sobre els dos equips. Per la seua part, Osca i Clavijo s’enfronten en un altre duel directe, i al seu torn el Barça B rep el Corunya.

Els nervis i l’ansietat per guanyar seran dos problemes afegits a un Actel que fa més de dos mesos que no guanya cap partit com a visitant. Des de la victòria a la pista del Palma, els de negre han encadenat cinc derrotes foranes, l’última diumenge passat amb l’Araberri, davant del qual amb prou feines van competir. Jorge Serna espera que la situació no es repeteixi avui i l’equip mostri la imatge del dia del Prat. “L’equip encara està buscant la seua millor versió, recuperant tot allò que estàvem fent bé i fent-nos pesats en dos coses: no concedir una cistella fàcil i controlar el rebot defensiu. L’altre dia [contra l’Araberri] és una mica incomprensible. Contra el Prat, que són molt grans, vam tenir més control del rebot que amb l’Araberri, que són més petits que nosaltres. Estem posant molta atenció en això i en la intensitat en la defensa individual i en la pressió sobre els tiradors”, va indicar.

“Si som capaços de guanyar a Càceres, se’ns obririen les portes de la permanència de bat a bat”

Serna és conscient que “patirem fins al final, com tots els equips que són a baix”, encara que reconeix que “si tenim aquesta mica de sort i som capaços de guanyar a Càceres, se’ns obririen les portes de la permanència de bat a bat. Tal com està tot, potser amb dotze victòries més l’average [

el té guanyat amb quasi tots els rivals directes] seria suficient per salvar-nos”. Per aconseguir-ho, Serna té clar que no s’ha d’obsessionar.

“Si ens obcequem a guanyar com sigui, jugarem pitjor i cada vegada serà més complicat aconseguir-ho. Per aquesta raó hem d’intentar jugar bé i treure el talent de cada jugador per al bé col·lectiu, i així estarem a prop de la victòria”, afirma el tècnic, que preveu un duel “amb molta intensitat i desig pel que hi ha en joc. Crec que el que sigui capaç de mantenir la intensitat, controlar emocions, serà el que acabi traient el partit”, va matisar el tècnic de l’Actel.

Mitja permanència en joc

Mitja permanència en jocSEGRE

Mitja permanència en joc

Mitja permanència en jocSEGRE

Mitja permanència en joc

Mitja permanència en jocSEGRE

Mitja permanència en joc

Mitja permanència en jocSEGRE

tracking