MOTOCICLISME MOTOCRÒS

Nil Arcarons domina el Trofeu Moto Club Segre

El barceloní es va imposar amb autoritat a la categoria reina || La prova va reunir ahir a Bellpuig més d’un centenar de pilots

A la imatge, el podi d’MX1, amb Nil Arcarons al calaix més alt.

Nil Arcarons va fer bons els pronòstics i es va adjudicar la categoria reina del Trofeu Moto Club Segre, primera prova del certamen i valedor per al Campionat Provincial de motocròs, disputat ahir al Circuit de Catalunya de Bellpuig amb la participació de 120 pilots. La prova també va servir per estrenar el nou asfaltatge del pàdoc, del qual van acabar les obres la setmana passada.

El d’Osona va imposar la seua llei guanyant les dos mànegues d’MX1, davant d’un altre dels seus rivals habituals al Campionat d’Espanya, Francesc Mataró, que va ser segon a les dos, i al seu torn Iban Lluís Cabezas va ser tercer. En MX2 va guanyar Robert Tompa, al davant de Yago Martínez i Àlex Gamboa, mentre que el pilot local Albert Armengol es va alçar amb la victòria en MX3, al superar Matías Sacne i Christian Ardévol. A les categories de base, Raúl Sánchez va dominar en MX85, seguit de Víctor Puig i Daniela Guillén; Joel Cañadas va fer el mateix en MX65 al davant del lleidatà Carlos Prat i Àlex López, i per la seua part Juan Izaguirre es va imposar en MX50, al superar Nil Pallarés i Aina Arfelis.