SEGRE
Gareth Bale celebra un dels seus gols amb Lucas Vázquez.

Gareth Bale celebra un dels seus gols amb Lucas Vázquez.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona unitat del Reial Madrid, liderada per Gareth Bale i Karim Benzema, va superar ahir el Palmas a l’Estadi de Gran Canària abans del decisiu partit de Champions contra la Juventus. Els blancs van sortir al camp sense Cristiano Ronaldo, Toni Kroos i Marcelo, per decisió tècnica, Dani Carvajal, per sanció, i Sergio Ramos i Isco per molèsties musculars després de jugar amb Espanya. En un inici de partit amb ocasions per a tots dos, va ser finalment el Madrid el que va obrir el marcador per mitjà de Bale després d’una bona passada a l’espai de Luka Modric, que el va deixar sol davant de Chichizola. El gol va atordir els locals, que no van saber respondre i encara encaixarien una altra diana més abans del descans. Jonathan Calleri va fer caure a l’àrea Lucas Vázquez i va cometre un penal que Benzema es va encarregar de transformar.

Després de la pausa, els canvis de Paco Jémez van donar aire als locals, malgrat que novament una pena màxima, aquesta vegada transformada per Bale, va acabar d’enfonsar els illencs.

girona

El Girona va fer un pas enrere ahir en la lluita per Europa a l’empatar, després de set victòries consecutives a Montilivi, amb el Llevant, en un partit en què Emmanuel Boateng va acabar a l’hospital amb una fractura facial i un vigilant de l’estadi, que el club ja ha apartat del seu lloc de treball, va obligar a treure’s el llaç groc als espectadors. Àlex Granell va avançar els locals al minut 53, encara que José Luis Morales va empatar només deu minuts més tard.

bilbao

Brais Méndez va salvar l’empat al temps afegit per al Celta, després d’igualar el gol d’Unai Núñez a l’inici de la segona meitat. Es tracta del primer gol de l’internacional sub-21 amb la samarreta d’un Celta que segueix amb opcions en competicions europees.

tracking