SEGRE

DEPORTES_LUNES

L'Espanyol no passa de l'empat davant l'Alabès

Els blanc-i-blaus no poden amb un rival que ja sumava tres derrotes

Tomàs Pina controla la pilota davant la pressió de Sergi Darder.

Tomàs Pina controla la pilota davant la pressió de Sergi Darder.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Espanyol i l’Alabès, que havia encadenat tres derrotes abans de la visita a l’RCDE Stadium, van empatar ahir sense gols en un partit en què es va evidenciar que cap dels dos equips es jugaven res a la classificació.

Tots dos equips van sortir amb poca intensitat i no va ser fins al minut 15 que es va veure la primera arribada amb un tret de falta de Guidetti que va obligar Pau, xiulat per part de la grada, a intervenir-hi. Els de Quique no van despertar fins al minut 43, quan Gerard Moreno va assistir, en l’única ocasió dels blanc-i-blaus a la primera part, Aarón, que no va poder superar el porter visitant Pacheco.

Després de la pausa, l’Espanyol va reviure amb l’entrada de Piatti i Melendo. Piatti va tenir la més clara al minut 63, després d’una gran jugada de Melendo, i un minut més tard, Gerard va enviar un potent xut per sobre del travesser. Veient el panorama, Abelardo també va moure fitxa i va treure Pedraza. Així, al 74, Guidetti va marcar per als visitants però el gol es va anul·lar per fora de joc. En els últims minuts, el partit va tornar a adormir-se i el marcador ja no es va moure.

tracking