SEGRE

BÀSQUET LLIGA ACB

Landesberg silencia el Palau amb 48 punts

El nord-americà firma la millor anotació de la Lliga des del 1994 || Acaba amb la imbatibilitat del Barça en Lliga des de l’arribada de Pesic

Edgar Vicedo captura un rebot davant de Heurtel i Moerman.

Edgar Vicedo captura un rebot davant de Heurtel i Moerman.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Movistar Estudiantes va donar la sorpresa de la vint-i-cinquena jornada de la Lliga Endesa al guanyar 95-100 el FC Barcelona Lassa al Palau Blaugrana, amb un espectacular partit de l’aler Sylven Landesberg, que va assolir els 48 punts per a un 52 de valoració, la millor dels últims dotze anys. L’aler israelià d’origen nord-americà va aconseguir la millor anotació en Lliga ACB des del 1994, només superat pels 50 que va firmar Mike Smith en un Pamesa-Saragossa i els 54 de Juan Antonio San Epifanio Epi, que té el rècord absolut en aquest apartat des de la temporada 1983-1984.

Els de Salva Maldonado van controlar tot el partit gràcies a Landesberg, que va estirar l’equip en tot moment. Els col·legials ja se’n van anar al davant al descans (43-49), amb l’aler com el malson dels culers. Els seus 18 punts al tercer quart van fer que el de Brooklyn remuntés el parcial de 14-0 que va aconseguir el Barça a l’últim quart per acabar imposant-se al forçar una última falta als vint segons finals.

Amb aquest triomf, l’Estudiantes posa final a deu anys de derrotes al Palau Blaugrana i posa fi a la ratxa de victòries blaugrana en Lliga (5) des de l’arribada de Svetislav Pesic a la banqueta. Per la seua banda, el cuer Joventut va vèncer (92-91) en una agonitzant pròrroga l’Herbalife Gran Canària, triomf amb què va posar fi a la mala ratxa d’onze derrotes, si bé el San Pablo Burgos també va vèncer i es distancia en la lluita per la salvació.

tracking