SEGRE
L’equip torna avui als entrenaments després de l’empat al Sánchez Pizjuán.

L’equip torna avui als entrenaments després de l’empat al Sánchez Pizjuán.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot apunta que Sergio Busquets podrà jugar contra el Roma dimecres, a l’anada dels quarts de final de la Champions League. El centrecampista blaugrana va patir davant del Chelsea una fractura a la falange del cinquè metatarsià del peu dret amb ferida. Llavors, el 14 de març passat, li van pronosticar tres setmanes de baixa que es compleixen precisament aquest dimecres. La previsió del cos tècnic és poder comptar amb Sergio per a l’anada davant de la Roma.

Està previst que el de Badia s’incorpori avui al treball amb el gran grup a les ordres d’Ernesto Valverde. Serà demà, a la prèvia del partit davant el conjunt italià, quan Busquets podria rebre l’alta i entrar a la convocatòria, sempre que no sorgeixi cap contratemps o molèstia d’última hora.

“S’hauria d’aplicar el 155 al Wanda Metropolitano per evitar la xiulada a l’himne”, diu Tebas

No obstant, al Barcelona no es volen precipitar i malgrat que el centrecampista està complint tots els terminis, encara no ha aparegut als terrenys de joc de la Ciutat Esportiva. El club actua amb cautela, malgrat que alhora els metges són conscients de la importància de recuperar un futbolista que no té un substitut nat. A Sevilla, Rakitic va actuar de pivot, però va acusar que no és la seua posició natural. En un partit gran li va costar molt més que en duels precedents. D’altra banda, el president de LaLiga, Javier Tebas, va assegurar ahir que la xiulada a l’himne a la final de la Copa del Rei és més que “previsible”, manifestant que s’hauria “de sancionar” o fins i tot “suspendre” l’encontre en cas que passi i deixant caure l’extrem d’aplicar “el 155 dins del Wanda Metropolitano” per evitar-la. «És que la Copa del Rei no és de LaLiga. Jo sempre he manifestat que s’hauria de sancionar, fins i tot arribar, per què no, a suspendre un partit, però com que no es legisla en aquest camí, jo no puc canviar-ho. És el que hi ha... Ja no dic que és “previsible”, es xiularà. Molt hauria de canviar... Pràcticament hauria d’aplicar-se l’article 155 dins del Wanda Metropolitano per evitar la xiulada», va indicar.

tracking