SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí vol que segueixi Canut

Li ha ofert renovar després de portar l’equip a les portes de Copa i ‘play-off’ || El club vol Bahí i veu complicat retenir Kraker, Ramirez i Richards

Plantilla, cos tècnic i directiva van donar ahir per conclosa la temporada amb un sopar de comiat.

Plantilla, cos tècnic i directiva van donar ahir per conclosa la temporada amb un sopar de comiat.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encara amb el mal sabor de boca per no haver-se classificat per al play-off després d’una brillant campanya, el Cadí la Seu ha començat a preparar la pròxima temporada. El primer objectiu és lligar la continuïtat del tècnic Bernat Canut, a qui ja ha proposat la renovació.

“La intenció és donar continuïtat al projecte i confiem que ell sigui l’entrenador. No hem aprofundit en les negociacions però no crec que hi hagi d’haver problemes perquè les dos parts volem el mateix”, va apuntar Pep Ribes, director esportiu del Sedis Bàsquet.

Yurena Díaz, Ariadna Pujol i Andrea Vilaró són les úniques amb 1 temporada més de contracte

Canut, de 28 anys i que l’any passat va aconseguir el carnet d’entrenador superior en la mateixa promoció que il·lustres com Pablo Prigioni, Àlex Mumbrú, Jaka Lakovic, Lubos Barton i Boniface Ndong, va assumir el càrrec de primer entrenador poc abans d’iniciar-se la pretemporada, després de confirmar-se la malaltia de Joan Carles Pié. Malgrat la plaga de lesions en l’inici de Lliga i la fugida de les argentines Boquete i Rosset, ha portat l’equip a les portes de la Copa i del play-off pel títol. De l’actual plantilla, només tres jugadores tenen contracte en vigor per a la temporada vinent, concretament la base Yurena Díaz, l’escorta Andrea Vilaró i l’aler Ariadna Pujol, que no ha pogut jugar en tota la temporada després de lesionar-se greument en la primera jornada. L’objectiu de la direcció tècnica és renovar també la capitana, Georgina Bahí, i provar de retenir les nord-americanes Kraker i Ramirez i la jamaicana Richards, si bé Ribes ja va deixar entreveure que “serà complicat perquè s’han revaloritzat”. Per la seua part, es negociarà amb Marta Montoliu. Nogaye Lo té molts números de no continuar i es demanarà una altra vegada la cessió d’Helena Oma després de la seua gran temporada.

tracking