SEGRE

FUTBOL SEGONA CATALANA

El Tàrrega elegeix Edu Berrocal com a nou entrenador per intentar pujar

Edu Berrocal, al centre, nou entrenador del Tàrrega.

Edu Berrocal, al centre, nou entrenador del Tàrrega.F.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Edu Berrocal és el nou entrenador de la UE Tàrrega, després de la renúncia, per motius personals, de Jordi Oliveres. La directiva ha elegit aquest jove tècnic, de 29 anys, per intentar rellançar l’equip i aconseguir l’objectiu d’ascendir a la Primera Catalana. Edu Berrocal ha dirigit fins ara el Sant Maure, el Vilanova i el CF Igualada, equip amb el qual es va quedar a les portes de l’ascens a la Tercera divisió la temporada 2015-16.

Edu Berrocal arriba al club de la capital de l’Urgell amb un preparador físic i un entrenador de porters. En la presentació va mostrar la seua il·lusió per “poder entrenar un equip de la solera i la història del Tàrrega” i va afegir que juntament amb el seu equip tècnic treballaran per “intentar donar una empenta important i aconseguir l’objectiu de pujar de categoria”.

També va explicar que coneix “molt bé” la plantilla de la UE Tàrrega i que creu que no és necessària l’arribada de reforços. “És una plantilla de gran qualitat, com demostra la trajectòria de l’equip, malgrat que sembla que s’hagi torçat el rumb. Però s’ha demostrat que la plantilla del Tàrrega és una de les millors, si no la millor de la categoria, i que compta amb jugadors de gran talent”, va explicar.

tracking