SEGRE

ESQUÍ ALPÍ CAMPIONAT D?ESPANYA

Els lleidatans Anna Esteve i Àlex Puente, subcampions estatals

En la modalitat de supergegant

L’esquiadora del CAEI Júlia Bargalló, durant el supergegant disputat ahir a Sierra Nevada.

L’esquiadora del CAEI Júlia Bargalló, durant el supergegant disputat ahir a Sierra Nevada.ALEJANDRO MOLINA-FADI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els lleidatans Anna Esteve i Àlex Puente van aconseguir ahir el subcampionat absolut d’Espanya d’esquí alpí, en la modalitat de supergegant, que es va celebrar a l’estació de Sierra Nevada.

En la categoria femenina, la guanyadora va ser la barcelonina del CAEI aranès Júlia Bargalló amb un crono de 1.26.11, que va superar per un escàs marge Anna Esteve, que va marcar un temps de 1.26.72 i que li va valer també per ser la millor sub-21, mentre que la tercera posició va ser per a l’andalusa Irene Álvarez amb 1.26.81. En l’arribada, Bargalló es mostrava molt contenta amb el resultat a l’explicar que “les condicions han estat difícils a causa que el temps d’espera ha estat de diverses hores fins que el vent ha amainat una miqueta i ens han donat la sortida. He comès alguns errors en el traçat, de forma que creia que no guanyaria, però finalment les coses han sortit molt bé i he revalidat el títol de campiona d’Espanya de SG”. Dos esquiadores més del CAEI, Miren i Pat Miquel, es van classificar sisena i setena, respectivament.

La barcelonina Júlia Bargalló, del club aranès, va aconseguir la victòria ahir a Sierra Nevada

En homes, el també barceloní Albert Ortega va conquerir el títol estatal per tan sols una centèsima d’avantatge sobre el seu company a l’equip nacional, Àlex Puente. Ortega va marcar un crono de 1.24.01 i l’aranès 1.24.02, mentre que el tercer en el podi del Campionat d’Espanya va ser Juan del Campo, amb 1.24.23, també de l’equip RFEDI. El guanyador de la competició, encara que sense computar en campionats d’Espanya, va ser l’andorrà Matia Vargas amb 1.23.10. Avui es disputa el gegant i l’eslalom tancarà demà els campionats, en els quals la barcelonina Núria Pau i el basc Juan del Campo buscaran revalidar els seus títols.

tracking