SEGRE

MOTOCICLISME

Marc Márquez: "M'agrada la pista argentina, però no hem d'abaixar la guàrdia"

El lleidatà ha guanyat en dos ocasions a Termas de Río Hondo, on es disputa diumenge vinent el Gran Premi de l’Argentina

Marc Márquez:

Marc Márquez: "M'agrada la pista argentina, però no hem d'abaixar la guàrdia"EFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez, actual campió del món de Moto GP, ha confessat que li agrada el circuit de Termas de Río Hondo, on es disputarà aquest diumenge el Gran Premi de l’Argentina, però que no s’ha d’"abaixar la guàrdia".

"M’agrada la pista argentina i gaudeixo de l’ambient amb els aficionats, que sempre són apassionats i donen molt suport, però no hem de baixar la guàrdia", ha manifestat el pilot en declaracions a Repsol Honda que, després d’haver guanyat en dos ocasions en el traçat de Termas (2014 i 2016), és el corredor que més victòries atresora en el circuit.

"Hem començat la temporada amb una gran cursa i un final molt ajustat a Qatar", ha expressat Márquez, que es va fer amb el segon lloc en la primera cursa de la temporada, superat per Andrea Dovizioso per tan sols per 27 mil·lèsimes. "Només és el principi del que segur que serà una temporada difícil", ha afegit.

Des de la tornada de l’Argentina al Mundial de Motociclisme, Márquez sempre ha sortit des de la primera posició de la graella de sortida. Aquest divendres començaran els entrenaments lliures per decidir a quin lloc correrà diumenge.

tracking