SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Messi: "No sé quan deixaré el futbol"

Leo Messi afirma en una entrevista a la revista de la Federació Espanyola que vol continuar “uns quants anys més” || El crac argentí diu que encara té “molts reptes” pendents

Sergio Busquets es va entrenar ahir amb el grup en la sessió del FC Barcelona.

Sergio Busquets es va entrenar ahir amb el grup en la sessió del FC Barcelona.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi afirma en una entrevista a la revista de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) que encara no sap quan deixarà de jugar. Als seus 30 anys no vol posar data de caducitat a una carrera brillantíssima. “Quants anys em queden? Aquesta és la pregunta més complicada No ho sé ni jo! Tant de bo que siguin uns quants més! Les ganes i la il·lusió continuen creixent cada dia i encara tinc molts reptes que m'agradaria aconseguir col·lectivament, més trofeus, més gols... Ara mateix em trobo molt bé, però no sé quan deixaré el futbol. Potser és una mica precipitat començar a pensar en això, encara que també sóc conscient que aquell dia arribarà”, explica en l'entrevista.

Dins de la seua humilitat característica, assegura que “em considero un jugador més. Al final, cada futbolista és diferent i té les seues pròpies característiques. A mi també em motiva enfrontar-me a altres grans jugadors. Es tracta de competir d'una manera esportiva i d'aprendre sempre de cada partit i de cada rival”.

El tècnic del Madrid diu que l'eliminatòria no té res a veure amb la final de fa deu mesos

L'entrevista parla especialment del pròxim Mundial de Rússia, que es disputarà a l'estiu. Qüestionat sobre si li agradaria veure una final entre Espanya i Argentina respon que “això voldria dir que Argentina està a la final, així que ho firmaria ara mateix. Seria un partit especial, fa molt temps que visc aquí i conec bé els jugadors, tinc amics a la selecció espanyola, així que ja ho veurem. Tant de bo passi, però sempre que guanyi Argentina”, afegeix.

Quant als favorits per aconseguir el títol, afirma que veu “Brasil, Alemanya o Espanya. Segur que aquestes tres seleccions són de les millors del Mundial, però n'hi ha moltes més que també poden guanyar-lo. No hi haurà partits fàcils”.

Messi parla també del nivell de la Lliga espanyola. “No crec que la Lliga espanyola sigui el domini de dos o tres equips. És obvi que tant nosaltres com el Reial Madrid solem estar competint per guanyar-la cada any, però hem vist l'Atlètic de Madrid guanyar-la fa unes temporades i cada temporada hi ha diversos equips que estan lluitant pel títol i per entrar a Europa. El llistó està cada vegada més alt”, afegeix.

Leo Messi, que no va ser titular dissabte a Sevilla, està en condicions de jugar demà davant de la Roma.

Sergio Busquets es va entrenar ahir amb el grup en la sessió del FC Barcelona.

Sergio Busquets es va entrenar ahir amb el grup en la sessió del FC Barcelona.FCBARCELONA.CAT

tracking