SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida regala una entrada a cada soci contra Melilla i Palència

Vol que el Barris Nord presenti la millor imatge possible

L’última derrota a Càceres complica encara més la permanència.

L’última derrota a Càceres complica encara més la permanència.ARMANDO MÉNDEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan falten tan sols quatre jornades per concloure la temporada regular, una solitària victòria manté l’Actel Força Lleida fora de la zona de descens. Després de perdre a domicili els dos últims partits davant de rivals directes com Araberri i Càceres, l’equip de Jorge Serna afronta el tram decisiu de la Lliga amb l’objectiu de guanyar, almenys, un partit dels dos que té a casa, començant pel d’aquest divendres en la visita del Basket Melilla.

A fi que l’equip lleidatà estigui acompanyat en aquests moments tan crucials, la junta directiva ha decidit regalar una entrada a cada abonat, tant per al duel davant dels nord-africans com en el següent a casa davant el Palència, per aconseguir que el Barris Nord presenti la millor entrada de la temporada i sigui el jugador número 6 que necessita l’equip, com ja va succeir en la gran victòria davant del Prat.

El president assegura que “portar un nou tècnic no és la solució, ja que la prioritat és el Jorge”

“A final de temporada ja tocarà fer valoracions i veure què és el que s’ha fet malament, però ara toca remar tots en la mateixa direcció i donar suport al màxim a l’equip, perquè baixar seria un pal molt gran per a tothom. Necessitem el suport de l’afició. Crec que si donem el nivell i la intensitat del partit del Prat podem guanyar un dels dos partits que tenim a casa”, va indicar ahir el president, Félix González, que va confirmar Serna en el lloc d’entrenador fins a final de temporada. “El Jorge té tota la nostra confiança i suport. En el seu dia vam mirar al mercat quin entrenador hi podia haver, però no s’ha fet cap moviment. Creiem que portar un nou tècnic no és la solució, ja que la prioritat és el Jorge i anem amb ell fins al final”, va asseverar González.

En aquest tram decisiu, i atès el calendari que queda a la majoria d’equips implicats en la permanència, l’average podria acabar sent el jutge.

En aquesta faceta el Força Lleida té un punt a favor, ja que sortiria victoriós en cas d’empatar a victòries amb Araberri, Ourense, Càceres, Clavijo, Azpeita i Barça B, mentre que perdria davant d’Osca i Palma per un sol punt.

tracking