SEGRE

DEPORTES

El Barça veu les paraules de Tebas del 155 “inadmissibles i impròpies”

Josep Vives, portaveu del FC Barcelona.

Josep Vives, portaveu del FC Barcelona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El portaveu del FC Barcelona, Josep Vives, va titllar d’“inadmissibles i impròpies” les declaracions del president de la Lliga de Futbol Professional (LFP), Javier Tebas, en les quals demanava l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, a la final de la Copa del Rei que el proper dia 21 enfrontarà el conjunt blaugrana amb el Sevilla si hi ha xiulets a l’himne.

“Les declaracions del senyor Tebas són inadmissibles i impròpies d’algú que té la responsabilitat de representar un col·lectiu que agrupa tots els clubs de la Lliga”, va declarar Vives a Barça TV.

Segons Tebas “s’hauria de sancionar” la xiulada a l’himne espanyol durant la final i fins i tot “suspendre el partit” si aquesta es produís, una cosa que el dirigent va donar per fet. “Hauria d’aplicar-se el 155 dins del Wanda Metropolitano”, va etzibar Javier Tebas en una entrevista al diari digital El Debate de Hoy.

Les declaracions del president de l’LFP no han caigut gens bé al club blaugrana i ahir ho va voler deixar ben clar el seu portaveu. “Des del FC Barcelona exigim al senyor Tebas que se centri en el treball que sap fer: la gestió econòmica i comercial de l’organització en benefici de tots els seus integrants. I que s’abstingui absolutament de fer declaracions d’aquesta naturalesa, que no són de la seua competència ni contribueixen en cap cas a generar el millor ambient de cara a la final de la Copa del Rei”, va afirmar Vives al canal televisiu del club.

tracking