SEGRE

La vuitena Cursa Bombers de Lleida espera 2.400 participants

Se celebra el diumenge 15 d’abril amb dos recorreguts, de 5 i 10 quilòmetres

La presentació de la Cursa Bombers de Lleida.

La vuitena Cursa Bombers de Lleida espera 2.400 participantsItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida escalfa motors per a la 8a Cursa BBVA CX Bombers 2018, un esdeveniment que “projecta i difon la ciutat arreu del territori i ha aconseguit ser un bon aparador del dinamisme de la capital del Segrià”, ha destacat l’alcalde, Àngel Ros, en el decurs de la presentació de la cursa.

La 8a edició de la cursa BBVA CX Bombers Lleida tindrà lloc el proper 15 d’abril i oferirà dos circuits, un de 10 quilòmetres i un altre de 5 quilòmetres. Els organitzadors han explicat que “estan realitzant diverses activitats prèvies per motivar la ciutadania” i que confien en arribar, aproximadament, als 2.400 participants i 800 nens i nenes. “Unes xifres de rècord que mobilitzen, a més a més de la gent de Lleida, gent de tota la província i també de les províncies veïnes”, afirmen els organitzadors.

La cursa popular s’iniciarà a les 10 hores del matí als Camps Elisis i recorrerà l’Avinguda València, Riu Ebre, Doctora Castells, Camí de Picos, Doctor Trueta, Agustins, Avinguda Barcelona, Avinguda de l’Estudi General, Pont Universitat, Avinguda Alcalde Areny, Isaac Albéniz, Avinguda Madrid, Plaça Espanya, Plaça Agelet i Garriga, Avinguda del Segre, Avinguda Tortosa, Corregidor Escofet, Comptes d’Urgell, Avinguda Príncep de Viana, Plaça Berenguer IV, Victorià Muñoz, Camí de Picos, Avinguda Alacant i arribada de nou als Camps Elisis.

La cursa comptarà amb activitats paral·leles, especialment adreçades als més petits, com el parc infantil solidari Lo Marraquet Bomber, les curses infantils i el concurs d’Animació al Carrer, amb la participació de diferents grups de batucades d’arreu de Catalunya.

La presentació de la Cursa BBVA CX Bombers Lleida 2018 s’ha dut a terme a la seu de la delegació del Govern de la Generalitat a Lleida, i ha comptat amb la presència del delegat a Lleida de la Secretaria General de l’Esport, Joan Segura; el diputat provincial, Enric Mir, el cap de la regió d’emergències dels Bombers, Jordi Solà, el coordinador de la Cursa BBVA CX Bombers Lleida, Jordi Martínez, i representants d’altres institucions i patrocinadors que hi donen suport.

tracking