SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Juanto Ortuño: "Aquest equip ha demostrat personalitat i caràcter"

Els jugadors del Lleida es veuen capaços de classificar-se per al ‘play-off’ d’ascens

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Hem demostrat en molts partits que aquest equip té personalitat i caràcter”, explicava ahir Juanto Ortuño, opinió que comparteixen els seus companys Manu Molina i Fernando Pumar, que responien així al director esportiu, Jordi Esteve, que va atribuir a la falta de totes dos qualitats la davallada de l’equip en les últimes jornades, en les quals ha encadenat dos derrotes i només ha sumat 3 punts de 12 en una fase decisiva de cara a aconseguir la classificació per al play-off.

Manu Molina comparteix l’opinió del seu company: “S’ha vist que l’equip té personalitat, però sí que és veritat que estem en un tram en el qual cal demostrar-ho. És el moment que cadascun dels jugadors tregui el caràcter i doni el millor perquè a Mallorca hem de guanyar com sigui.”

Pumar, per la seua part, insisteix que “s’ha demostrat al llarg de la temporada que l’equip té caràcter i personalitat, però és cert que cal seguir demostrant-ho”.

En canvi, a tots els costa donar una explicació a la davallada de les últimes jornades. Juanto Ortuño reconeix que “a Vila-real no vam estar bé davant d’un rival que jugava amb deu” i de diumenge passat veu clau el gol que li van anul·lar en el temps afegit de la primera part: “Va ser un gol legal molt clar. No entenc aquest fora de joc. I si ens posem 1-0 hauria calgut veure què hauria proposat el Formentera a la segona part. No vam fer un mal partit.”

També estan convençuts que estan capacitats per guanyar diumenge el Mallorca. “Per descomptat que ens en veiem capaços”, explicava Pumar. “Anem amb ganes d’aconseguir la victòria i donar una alegria als aficionats”, afegia.

Manu Molina explica que “estem a tres punts, els altres també poden perdre punts, però no podem posar excuses, ja hem demostrat que podem guanyar en qualsevol camp”.

El partit del Lleida el retransmetrà el canal Esport3.

Gerard Albadalejo, en un moment de l’entrenament de l’equip ahir a l’Annex.

Gerard Albadalejo, en un moment de l’entrenament de l’equip ahir a l’Annex.LLEIDA ESPORTIU

tracking