SEGRE

DEPORTES

Valverde: "Hauria preferit un 3-0"

Valverde, descontent per haver encaixat un gol, valora la victòria però diu que no “em veig encara a semifinals” || “És un bon resultat, però no està fet”

L’estadi es va omplir de globus grocs, encara que molts van ser requisats, a favor dels presos.

L’estadi es va omplir de globus grocs, encara que molts van ser requisats, a favor dels presos.TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, no va acceptar bé que el seu equip encaixés un gol en el tram final del partit contra la Roma i per això va assegurar que hauria preferit “un 3-0 al 4-1 que hem aconseguit”. Valverde va destacar que la victòria “ha costat i no em veig encara a semifinals. Ells han demostrat que són un gran equip. És un bon resultat, però no està fet, ni de bon tros”.

“Ens han dificultat molt la sortida de la pilota i ens han collat. Quan els hem superat, hem volgut fer les coses massa ràpid. Cada vegada que ens arribaven, hi havia perill”, va apuntar el preparador.

El Barcelona va trobar els gols i més oportunitats a la segona part, en la qual va dir Valverde que amb l’1-0 la Roma “ha arriscat i els hem castigat amb més gols”.

Dels dos gols en pròpia porta de la Roma, Valverde va assenyalar: “Si no t’atanses a la porteria, no entren gols. Tant hi fa si els marca l’altre equip a la seua pròpia porta.” A més, va explicar que Sergio Busquets, que reapareixia després d’una lesió al dit, li va demanar el canvi perquè tenia alguna molèstia a causa que s’havia infiltrat.

De la possibilitat d’assolir aquest curs un triplet de títols (Lliga, Copa i Lliga de Campions), Valverde va assenyalar que no pensa en això per la “dificultat” que veu en tots els partits que està afrontant el Barcelona en aquest últim tram del campionat. “El que costa guanyar en cada partit i el nivell dels rivals. No veig més enllà del partit del Leganés i el de la tornada contra la Roma”, va reconèixer.

D’altra banda, el defensa Gerard Piqué, autor d’un gol, va admetre que “no encaixar, potser, hauria estat millor, però no ens podem queixar”. Per la seua part, el tècnic de la Roma, Eusebio di Francesco, va dir que no llancen la tovallola. “Haurem de fer un gran partit, intentant continuar somiant. Aquest resultat afavoreix molt clarament el Barça, però el meu equip haurà de fer un gran partit i no abaixarà els braços davant del seu públic”, va manifestar el tècnic italià.

tracking