SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Jorge Serna admet que l'equip té "por" del descens

L’entrenador de l’Actel Lleida demana al grup més “intensitat i esforç”

Serna, en un moment del partit davant del CB Prat.

Serna, en un moment del partit davant del CB Prat.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador de l’Actel Força Lleida, Jorge Serna, va admetre ahir, en la compareixença prèvia al partit de demà davant del Melilla, que la plantilla té “por” de la possibilitat del descens i que entén que aquesta pressió s’ha de gestionar aconseguint “ser més agressius”, per la qual cosa va demanar als jugadors que afrontin els quatre partits que queden amb “més intensitat, esforç i treball”. “Si hi ha por?, potser sí”, va admetre. “però no sé si és la definició de la por que et cohibeix i tenalla. Sí que hi ha molt respecte per no baixar de categoria. No reconèixer-ho seria tonto per la meua part”, va recalcar.

Serna va afegir que “els jugadors estan en una situació en la qual no havien estat en tota la temporada i mentalment no hi estaven preparats”. “Ningú vol baixar, però la possibilitat és a una victòria. La qüestió és què fem amb aquesta por. Cal saber-la gestionar i sortir-ne fent un pas endavant. Divendres el Barris Nord ha de ser un fortí”, va afirmar.

El tècnic, que es va mostrar disposat a seguir fins al final, vol que l’equip faci “les coses senzilles. I el senzill és posar tirs lliures, fer safates i rebotejar. El complicat és posar triples”. va afegir que “som un equip de 15 punts per quart, així que hem d’anar a partits de 60 punts. Per això no ens poden posar 28 o 29 en un quart”. Va reconèixer que hi ha posicions febles en defensa. “Tenim Mbaye, el millor defensor, i Feliu i Sutina, que defensen molt bé. Però hi ha posicions clau amb poca capacitat atlètica i els equips ens castiguen per allà.” També va demanar al públic suport demà davant del Melilla. “Han de veure que donem el cent per cent, si no, és lògic que ens xiulin”, va concloure.

tracking