SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

La Bombers, a punt

La prova, que celebrarà el dia 15 la vuitena edició, espera superar els 2.400 participants de l’any passat || Hi correran 800 nens en les carreres de dissabte

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La VIII Cursa BBVA CX Bombers Lleida espera superar el proper dia 15 els 2.400 participants de l’any passat, a qui cal afegir els 800 nens i nenes que competiran en les carreres infantils de dissabte, dia 14. La cursa, tot un referent de l’atletisme popular a Lleida i la més multitudinària, es va presentar ahir a la delegació del Govern de la Generalitat a Lleida, amb la presència del delegat d’Esports, Joan Segura; l’alcalde, Àngel Ros; el diputat provincial, Enric Mir; el cap de la regió d’Emergències de Lleida, Jordi Solà i el coordinador de la prova, Jordi Martínez.

Després de set anys d’experiència, que ha servit a l’Associació Cultural i Recreativa Bombers Lleida (ACRBLL) per anar polint els detalls de la carrera, Martínez va afirmar que “tenim la mateixa il·lusió que el primer any” i va recordar que després de començar amb “1.200 atletes en la primera edició, quan la carrera amb més participació que es feia a Lleida era de 600, un any vam arribar als 3.500 i ens movem al voltant dels 2.400”, xifra de la passada edició que esperen superar, ja que “comptem ja amb 1.200 inscrits. Són xifres molt importants per a Lleida”, va remarcar.

La cursa manté el mateix circuit de l’any passat, amb sortida i arribada als Camps Elisis

La Cursa Bombers manté altres dels aspectes que la caracteritzen, com les sessions d’entrenaments previs “en què participen entre 90 i 100 persones”, així com la presència de grups de batukada o, aquest dissabte vinent, una activitat a la plaça Sant Joan, a la qual conviden tot el que desitgi participar-hi. També es manté el vessant solidari i es recolliran diners per a l’AECC i Aspros.

Jordi Martínez va destacar també que el circuit és el mateix de la passada edició: “Els Camps Elisis ens ofereixen tot el que necessitem, logística, un pàrquing amb gran capacitat, amb l’equilibri entre el que ens demana la Guàrdia Urbana per seguretat. A més, el circuit és ràpid per als que desitgen fer marca i senzill per a gent que habitualment no corre”. Com cada edició de la cursa, hi haurà dos recorreguts, de 5 i 10 quilòmetres. La sortida serà a les 10.00.

Un moment de la presentació de la prova, ahir a la delegació del Govern.

Un moment de la presentació de la prova, ahir a la delegació del Govern.ITMAR FABREGAT

tracking