SEGRE

HANDBOL COMPETICIONS

La Copa Asobal, a Lleida

El Barris Nord serà seu de la Final a Quatre del torneig els dies 15 i 16 de desembre || El Barça, amb tretze títols i vigent campió, lidera el palmarès

La plantilla del FC Barcelona celebra la conquista de la Lliga la setmana passada.

La plantilla del FC Barcelona celebra la conquista de la Lliga la setmana passada.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló Barris Nord serà la seu de la Final a Quatre de la Copa Asobal d’handbol, que es disputarà els dies 15 i 16 de desembre entre els primers quatre classificats en la primera volta de la Lliga. Amb l’organització d’aquesta competició, segons l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, “la ciutat es consolida com a seu d’esdeveniments esportius nacionals i internacionals perquè aquest any hem acollit o acollirem el Campionat d’Espanya cadet de bàsquet, l’Europeu de patinatge artístic, la Final Four de la Copa CERS d’hoquei sobre patins, una etapa de la Volta Ciclista a Espanya, la Supercopa de Catalunya de futbol i aquests dies el torneig ProAm de golf”.

Per la seua part, el president de l’Asobal, Adolfo Aragonés, va assenyalar: “L’handbol està vivint un gran moment i ara hi sumem la bona notícia de confirmar, amb més de vuit mesos d’antelació, una fantàstica seu per a la pròxima Copa Asobal com és el Barris Nord de Lleida. M’agradaria agrair a l’ajuntament de Lleida la seua aposta decidida per l’handbol en un any en el qual em consta que la ciutat s’està bolcant amb l’esport”.

Lleida, que ja va organitzar la temporada 2004/05 la Supercopa entre Ciudad Real i el Barcelona, pren així el relleu de Lleó, que ha acollit les últimes quatre edicions i cinc de les set últimes. Allà es va proclamar campió al desembre passat el Barça que, amb 13 títols, és l’equip que més vegades ha aixecat el trofeu d’aquesta competició. L’organització d’aquest esdeveniment forma part del programa Lleida Sport&Emotion.

tracking