SEGRE

AUTOMOBILISME GP BAHRAIN

Raikkonen, millor crono en la primera jornada de Bahrain i Alonso, novè

Fernando Alonso, durant la sessió d’ahir.

Fernando Alonso, durant la sessió d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari) va ser el més ràpid ahir en els entrenaments lliures per al Gran Premi de Bahrain, el segon del Mundial de Fórmula 1, en la qual els millors temps es van marcar en la segona sessió. Fernando Alonso (McLaren) i Carlos Sainz (Renault) van acabar novè i dotzè, respectivament.

Raikkonen va cobrir, en la millor volta del segon entrenament, els 5.412 metres del circuit de Sakhir –amb pneumàtic de compost supertou– en un minut, 29 segons i 817 mil·lèsimes, onze menys que el seu company, l’alemany Sebastian Vettel, quàdruple campió del món i líder del Mundial després d’haver guanyat la primera prova a Austràlia. Els dos Mercedes del finlandès Valtteri Bottas –a 563 mil·lèsimes del temps del seu compatriota– i del quàdruple campió mundial anglès Lewis Hamilton –a 655 mil·lèsimes de Raikkonen– van acabar tercer i quart, respectivament.

D’altra banda, Michel Boeri, president de l’Automòbil Club de Mònaco, va garantir la presència d’hostesses durant el GP de Mònaco del 27 de maig, en contra de les noves directrius dels nous amos del Mundial, el grup Liberty Media, que va anunciar-ne l’absència en les curses.

tracking