SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Serna: “Hem fet un pas endavant”

El tècnic de l’Actel diu estar “orgullós dels jugadors” || Lamenta les pèrdues “absurdes”

Mbaye lluita una pilota des de terra davant l’oposició de dos jugadors del Melilla, en una acció del partit d’ahir.

Mbaye lluita una pilota des de terra davant l’oposició de dos jugadors del Melilla, en una acció del partit d’ahir.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Jorge Serna, entrenador de l’Actel Força Lleida, es mostrava satisfet del partit del seu equip, malgrat la derrota, encara que també va admetre que cal continuar corregint coses. “Crec que hem fet un pas endavant, sobretot a nivell defensiu”, va explicar. “Hem lluitat, hem provocat errors en el rival... però en atac encara hem de millorar. No hem estat frescos, però no és de qüestió de fatiga, sinó de gestió d’algunes situacions de partit”, va afegir.

Serna va confessar que “estic molt orgullós dels jugadors. Han fet un esforç enorme, un treball excel·lent, molt concentrats, sobretot a la primera part. A la segona ells han posat tota la carn a la graella, han tret Fran Guerra, han estat molt encertats amb el tir de tres i a poc a poc se’ns han anat escapant i hem pres pitjors decisions. Nosaltres hem dominat el partit a la primera part, però a la segona ells han anotat més fàcil i no hem pogut córrer. Cal continuar, continuar treballant i lluitant”.

L’entrenador va afegir que “hi ha hagut un moment que el partit pintava bé, però hem perdut una oportunitat”. “Era un dia per guanyar-los”, va lamentar el tècnic.

Es va queixar també de les pèrdues de pilota com les dos consecutives en l’inici del tercer quart, amb el marcador a favor. “Aquestes accions et castiguen molt, amb una antiesportiva, amb contraatacs... Són pèrdues absurdes, però és un tema reiteratiu. No és la primera vegada que succeeix.”

Sobre aquest punt, el tècnic del Lleida va comentar que “els circuits neuronals arriba un moment que es col·lapsen i llavors és quan prenem males decisions”.

tracking