SEGRE

AUTOMOBILISME COMPETICIONS

Arranca el XX Autocròs Ciutat de Lleida amb 100 pilots de tot Espanya

Segueix avui amb les terceres mànegues

El campionat va arrancar ahir amb els entrenaments i les primeres mànegues.

El campionat va arrancar ahir amb els entrenaments i les primeres mànegues.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El XX Autocròs Ciutat de Lleida va donar ahir el tret de sortida amb els 96 millors pilots de l’especialitat vinguts des de diferents punts de l’estat, entre ells sis lleidatans: Jesús Jiménez, Josep Vidal i Eduard Bañeres, de Lleida, i Josep Segalas, Joan Amat i Ares Lahoz, de Mollerussa.

La jornada es va iniciar a primera hora amb els entrenaments lliures, que van significar la primera presa de contacte dels cotxes amb la pista. A continuació, va començar l’acció de veritat amb la primera i segona mànegues classificatòries del cap de setmana. Els més ràpids de la primera mànega en cada una de les divisions van ser: Perfecto Calviño (Peugeot 208 4WD) en divisió I; Ismael Pasarin (Citroën Saxo) i Julio Sotelo (Citroën Saxo) en divisió II i Off Road Series; Joan E. De Maria (Fórmula Speed Car TT) en divisió III; Ivan Piña (Labase RX01), Anton Muiños (Semog Bravo Ares), David Masoliver (Cases Kincar), Juan Jose Moll (Speed Car Xtrem) en la divisió Car Cross, i Javier Brancho (MV Racing Evo II) en la divisió Júnior Car Cross.

La prova ha tingut representació lleidatana amb sis pilots de la capital del Segrià i el Pla d’Urgell

A la segona mànega del dia, els vencedors van ser: Perfecto Calviño (Peugeot 208 4WD) en divisió I; Joan Salichs (Seat Ibiza) i Cristian Escribano (Citroën Saxo) en divisió II i Off Road Series; Joan E. De Maria (Formula Speed Car TT) en divisió III; Ivan Piña Labase RX01, Josep Arque (Speed Car Xtrem), Ivan Ares (Semog Bravo Ares) Joaquin Fontan (Speed Car Xtrem) en divisió Car Cross, i Javier Brancho (MV Racing Evo II) en la divisió Júnior Car Cross.

La competició continuarà avui a partir de les 9.00 hores del matí amb la disputa de les terceres mànegues classificatòries.

tracking