FUTBOL

El Lleida cau a Mallorca (3-2) i es compliquen les seues opcions de play off

Reacció estèril dels blaus que en perdien 3-0 en el minut 75 i amplien la seua mala dinàmica a tres derrotes seguides i només 3 punts sumats dels últims 15

El Lleida cau a Mallorca (3-2) i es compliquen les seues opcions de play offCARLES MIRANDA

El Lleida Esportiu ha fet un pas enrere en les seues aspiracions de play off en caure derrotat davant del Mallorca per 3-2. Els blaus han reaccionat en la recta final del partit, quan ja perdien 3-0 en el minut 75, però els gols de Juanto i de Manu Molina, aquest de penal, no han estat suficients. Amb aquesta derrota ja són tres de consecutives les que porta l’equip de Gerard Albadalejo, que a més acumula una mala dinàmica ja que ha sumat només tres punts dels últims 15 en joc. Per la seua part, el Mallorca torna a guanyar després de sis jornades sense fer-ho.

El pròxim partit del Lleida serà el dissabte 14 a casa a les 19.00 davant del València B.