HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA

L’Associació tanca la temporada en última posició

Maria Mayol intenta una passada davant d’una jugadora rival.

L’Associació va tancar ahir amb un empat (22-22) davant del Sant Joan Despí una temporada per oblidar en què les lleidatanes no van poder evitar l’última posició. Les baixes i els problemes ofensius van ser determinants en el pobre desenllaç final. Després d’uns minuts d’alternatives, el Sant Joan Despí va marcar distàncies amb un parcial de 0-6 en el minut 10 (3-8). Tanmateix, a diferència d’altres partits les lleidatanes no es van deixar anar i van tornar a atansar-se. A la segona meitat, amb una bona defensa les lleidatanes es van atansar fins a empatar a un minut per al final (21-21). A falta de 10 segons, Picas va anotar per a les visitants encara que l’Associació no es va enfonsar i a l’últim segon va salvar un punt amb un llançament de Marina que va perforar l’escaire de la porteria visitant.