EL MILLOREL PITJOR

Cop d'autoritat del Tàrrega

Els blaugranes firmen una solvent victòria a domicili a Alcarràs en l’estrena del nou entrenador || Els locals van marcar primer però mai van tenir opcions davant d’un rival intractable

L’Alcarràs no va poder contra un Tàrrega que es va mostrar superior durant tot el partit.MAGDALENA ALTISENT

L’Alcarràs i la UE Tàrrega van disputar un seriós partit en el qual els visitants van imposar el seu plantejament tàctic amb claredat i van demostrar, en el matx en el qual debutava el seu nou entrenador, Edu Berrocal, ser el millor equip que ha visitat Alcarràs durant la present temporada.

L’Alcarràs va començar a bon ritme i en el minut 3 va obrir el marcador en una ràpida acció de Lorenzo, que es va desfer de dos defenses i va superar Pont per marcar l’1-0. El gol va fer reaccionar els visitants, que van posar en marxa la seua maquinària i van començar a crear un bon joc en el qual va destacar la velocitat de les seues accions, sobretot per les bandes, en les quals l’Alcarràs va acusar la baixa d’algun dels jugadors habituals. En una internada per la banda va arribar l’empat, materialitzat per Bañuelos en el minut 23 al rematar una passada de la mort d’un company. El Tàrrega va continuar desbordant amb el seu joc ràpid i només dos minuts després va aconseguir l’1-2 en una altra bona centrada des d’un lateral que Jonathan va enviar a la xarxa. Els locals van provar de reaccionar però mai van fer sensació de poder remuntar. En el minut 37, Jorba va marcar l’1-3 en una brillant jugada personal que va culminar amb un fort xut que es va colar a la porteria de Gras. En el minut 43 l’Alcarràs va aconseguir retallar la diferència a l’aprofitar una badada en defensa del Tàrrega i convertir-lo en el 2-3. Malgrat el gol, la sensació sempre va ser que el Tàrrega controlava la situació. Just abans del descans, una altra ràpida escapada visitant per la banda va acabar en una centrada que va ser aprofitada per Enríquez per posar el 2-4 al marcador.

Ja a la segona part, el Tàrrega es va dedicar a contemporitzar i a mantenir sota control el partit, i encara que també va crear bones ocasions per ampliar avantatge l’actuació del porter local, Gerard Gras, va impedir una golejada major. Amb el partit decidit i a punt de finalitzar Sylla va aconseguir el 2-5 al rematar de cap a gol un rebuig. El gol de Sylla va tancar el matx i la merescuda victòria visitant.