SEGRE

DEPORTES_LUNES

Derrota davant del líder

El Lleida B va caure davant del San Cristóbal en una mala primera meitat, que va acabar 2-0 || Els homes de Mariani es van atansar després del gol de Modou, però mai van inquietar els locals

Un jugador del Lleida B amb la pilota controlada intenta anar-se’n per velocitat d’un contrari.

Un jugador del Lleida B amb la pilota controlada intenta anar-se’n per velocitat d’un contrari.ÁREA 11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segona derrota consecutiva per al Lleida Esportiu B, tercera en les quatre últimes jornades. El filial dirigit per Ismael Mariani no va poder aconseguir res de positiu en la visita al camp del líder. Els locals es van mostrar superiors i molt eficaços al primer temps, arribant al descans amb dos gols de renda. Modou, en els millors minuts dels lleidatans, va reduir diferències però Mario va fer el tercer i definitiu per al San Cristóbal i va sentenciar (3-1).

L’encontre va deixar evidències i proves del liderat dels de locals. Els de Terrassa són l’equip amb més intensitat, fam i ritme del grup, i van fer-ne gala davant d’un Lleida Esportiu B que no va competir d’inici com l’ocasió mereixia. Aquesta major agressivitat va anar acompanyada d’una gran eficàcia, atès que el líder va tenir tres ocasions en els 45 primers minuts. Una va acabar al travesser i les altres dos van suposar dos dianes. Justament el que li ha faltat al filial blau aquesta temporada, efectivitat. El partit va començar amb un domini clar del San Cristóbal i el local Cabrera va demostrar la seua excel·lent condició arrossegant els seus marcadors, se’n va anar sol en una gran acció individual i la va picar a l’àrea perquè Aitor, perfilant-se per la dreta, l’enviés de rosca al pal oposat i establís l’1-0. Els locals eren netament superiors i dominadors, i passada la mitja hora de joc va arribar el 2-0. Una pilota llarga d’Adri sense aparent perill no la va allunyar en llarg Noel. Aitor, arribant des de darrere, ho va aprofitar per batre Joan Marc de vaselina (2-0).

El Lleida B va encaixar la tercera derrota en les 4 últimes jornades en què ha rebut 9 gols i n’ha sumat 4

Els d’Ismael Mariani van canviar de cara després del descans i van passar a competir més i millor a partir de la pilota. Amb la possessió a favor, els blaus van passar a generar perill i una centrada de Vice la va rematar de cap Modou, arribant des de darrere, per retallar diferències (2-1). Tanmateix, els locals van replicar tot just cinc minuts després i Mario, amb un cacau des de poc més enllà de la mitja lluna, va enviar el seu xut en una pilota morta al fons de les xarxes i va sentenciar el partit amb el 3-1.

A falta de set jornades, el Lleida B suma quaranta punts i l’espera un calendari assequible per superar la marca de cinquanta punts.

“El seu ritme és molt alt i per alguna cosa són els líders”

Ismael Mariani, tècnic del Lleida B, va dir que “la derrota és justa perquè ells han estat millor. El seu ritme és molt alt i per alguna cosa són líders de la categoria. El San Cristóbal ha sigut superior, sobretot al primer temps, i quan et poses 2-0 aquí és molt complicat treure una cosa positiva. Al principi no hem competit bé i després, malgrat la millora, ens hem vist superats. Ells són molt agressius, dinàmics i intensos. Amb el 2-1 hem tingut minuts de millora, tenint més la pilota, però ha arribat el 3-1 i segurament ha fet justícia”.

tracking