SEGRE

PIRAGÜISME COMPETICIONS

Deu podis del Sícoris a la Copa d'Espanya clàssica

I un altre més a l’Estatal de patrulles

Els palistes de la patrulla del Sícoris que va aconseguir el bronze.

Els palistes de la patrulla del Sícoris que va aconseguir el bronze.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Sícoris Club, igual com va ocórrer en la jornada de dissabte, va ser el gran dominador ahir de les dos competicions estatals que componien la Copa d’Espanya de piragüisme celebrada a O Barco (Ourense) amb la consecució d’onze podis. Deu dels podis els va aconseguir a la Copa d’Espanya en la modalitat clàssica i l’altre, en el Campionat d’Espanya de patrulles.

A la Copa d’Espanya modalitat clàssica van vèncer en les seues respectives proves: Biel Nobau (C1 cadet), Andrea Agüera (K1 cadet), Laura Miralles (K1 sènior), Vlad Ionut (K1 júnior), Eric Gilart (K1 cadet) i Xavi Miralles-Alan Padilla (C2 sènior).

Segons posats van aconseguir Alan Padilla (C1 sènior), Alba Oronich (K1 sènior) i Jordi Teixidó (K1 cadet). Finalment, va ser bronze Rafael Herrera en K1 veterà.

Pel que fa a la competició de patrulles, el Sícoris va obtenir la medalla de bronze amb els palistes Miralles, Herrera i Jiménez.

Per la seua part, un altre club lleidatà, el Kayak Mitjana, va aconseguir la cinquena plaça amb els palistes David Martínez, Joaquín Martínez i Eduard Tudel.

tracking