El Balaguer acaricia la salvació

Un doblet d’Adrià a la recta final li dóna la victòria davant de l’Andorra i deixa la promoció de descens a 11 punts || El partit, molt igualat, va canviar de signe amb l’expulsió del visitant Robert

Hichem prova de controlar una pilota davant de la pressió d’un jugador de l’Andorra ahir durant el partit.JOAN BOVÉ

El Balaguer va aconseguir ahir una important victòria (2-0) davant de l’Andorra, un rival complicat, molt rocós i que en moltes accions del partit va vorejar el joc violent davant d’un àrbitre molt permissiu sobretot en el primer temps. Amb aquests tres punts, l’equip de la Noguera va fer un pas de gegant per assegurar-se la permanència matemàtica a Primera Catalana.

En el primer temps, tant un com l’altre equip van tenir molt respecte, amb un Balaguer ben col·locat en defensa i que no deixava jugar amb comoditat l’Andorra que, malgrat que ho intentava, no aconseguia de passar la línia de tres quarts. Els lleidatans van provar de buscar les contres, però tan sols hi va haver una aproximació local al llarg dels primers 45 minuts: un xut de Genís que va ser repel·lit pel pal. Per la seua part, Alfred va haver d’intervenir interceptant una falta directa per sota de la barrera i una pilota servida per Cristian des de la banda amb molt de perill.

En els primers minuts del segon temps, la dinàmica va continuar intacta i la igualtat regnava sobre el terreny de joc, fins que Robert Font, que acumulava diversos minuts de picabaralla amb Adrià, el va fer caure amb una traveta per darrere sense opció de jugar la pilota. El col·legiat va expulsar l’andorrà i, a partir d’aquest moment, va començar un nou partit en el qual el Balaguer va ser l’únic protagonista. En el minut 72, Adrià rematava de cap una passada al segon pal de Putxi per inaugurar el marcador (1-0) i, en el 84, el mateix davanter aconseguia un dels gols de la temporada. Al veure el porter rival avançat, va marcar des del seu camp, sense que aquest pogués fer-hi res. Era el 2-0 i la sentència d’un partit que fins i tot veuria una nova expulsió, la de Marc ja en l’afegit. Amb aquesta vital victòria, el Balaguer deixa la promoció de descens a 11 punts.