El líder Golmés remunta al cuer i el goleja

Els jugadors del Golmés van homenatjar el seu delegat al ser ingressat per un aneurisma cerebral.SEGRE

El Golmés va atropellar el Ribera d’Ondara en un partit amb àmplia superioritat local. Malgrat el domini de l’equip local, els visitants van obrir el marcador amb el seu únic gol en el minut 18. El 29, els locals van agafar les regnes del partit amb un gol de penal de Basse, seguit d’un altre d’Abeso i del segon de Basse. L’equip local no va tornar a anotar fins a la segona meitat amb un gol d’Almazán, que va acabar el matx lesionat. En els últims deu minuts de l’encontre, un gol en pròpia porta i el tercer de Basse van donar la victòria al Golmés per 6-1, mantenint-se en el primer lloc de la classificació.