SEGRE

TEMPS EXTRA AUTOMOBILISME

Espectacle al Circuit de Lleida

Un centenar de pilots es van donar cita en la segona prova de l’Estatal d’autocròs || Víctor Álvarez venç en la Divisió I i Juan José Moll, de l’Escuderia Mollerussa, en Car Cross

L’espectacle de l’autocròs va tornar al Circuit de Lleida amb la disputa d’una prova de l’Estatal.

L’espectacle de l’autocròs va tornar al Circuit de Lleida amb la disputa d’una prova de l’Estatal.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un centenar de pilots procedents de tot l’Estat es van donar cita aquest cap de setmana en el XX Autocròs Ciutat de Lleida, entre ells sis lleidatans: Jesús Jiménez, Josep Vidal i Eduard Bañeres, de Lleida, i Josep Segalàs, Joan Amat i Ares Lahoz, de Mollerussa.

Víctor Álvarez va aconseguir proclamar-se campió en la Divisió I d’aquesta segona prova puntuable per al Campionat d’Espanya, organitzada per l’Escuderia Lleida. Perfecto Calviño i Yoanna Llorente van completar el podi de la màxima categoria de la competició. Pel que fa a la Divisió II, es va imposar Julio Sotelo i en Off Road Series, Iván Pérez.

En l’especialitat de Car Cross, el més ràpid va ser Juan José Moll, de l’Escuderia Mollerussa, seguit d’Iván Piña i Iván Ares. En la Divisió Júnior Car Cross es va imposar Javier Brancho i en la Divisió III, Joan Enric de María.

La jornada d’ahir diumenge va estar marcada per la pluja que va caure al principi i que va deixar la pista impracticable, però que no va deslluir l’espectacle que es va viure. L’organització va optar per retardar l’inici de la competició i al no ploure més van poder reprendre’s sense problemes les carreres. La competició va començar amb la disputa de les terceres mànegues classificatòries i, a continuació, es van disputar totes les finals en les diferents categories del campionat.

L’espectacle de l’autocròs va tornar al Circuit de Lleida amb la disputa d’una prova de l’Estatal.

L’espectacle de l’autocròs va tornar al Circuit de Lleida amb la disputa d’una prova de l’Estatal.SEGRE

tracking