Meritori empat de l'Alpicat

Els lleidatans trenquen vuit derrotes seguides || El gol de Gomà dóna aire a un equip que va saber patir

El capità de l’Alpicat controla la pilota davant la pressió d’un jugador del Martinenc.ALBERT FERNÁNDEZ

L’Alpicat va trencar la mala ratxa i va tornar a puntuar després de 8 jornades consecutives perdent. Els jugadors de Sergi Vela van mostrar el seu punt d’honor i van aconseguir un valuós punt, que els permet somiar sortir del descens, al camp del segon classificat, el Martinenc (1-1).

Els lleidatans, en el seu millor partit de la segona volta, van defensar sense fissures les nombroses ocasions dels locals enala primera meitat. I després d’una segona part més anivellada, l’Alpicat es va avançar a falta de deu minuts gràcies a un bon gol de Xavi Gomà (0-1). Després del gol, el Martinenc es va llançar a buscar l’empat i ho va aconseguir en el temps de descompte, deixant un sabor agredolç en els lleidatans que, malgrat tot, van celebrar el punt i el final de la mala ratxa.

L’Alpicat va tornar a puntuar després de 8 derrotes i recupera l’esperança d’obtenir la permanència

El matx va començar amb un clar domini del conjunt local, que ja en el minut 2 va veure com li anul·laven un gol per fora de joc després d’una bona intervenció de Crisos. El Martinenc va continuar dominant fins que primer Kelly i després Vendrell van posar a prova Barragán abans de la mitja hora. Els locals ho van intentar alguna vegada més, però sense encert.

Ja a la represa, el Martinenc va sortir a buscar la victòria i va arriscar amb una defensa de 3. Per la seua part, l’Alpicat, molt intens i concentrat tot el partit amb un equip molt junt i 5 defensors, posava les coses molt difícils als locals, que no aconseguien generar perill amb claredat. Això ho van aprofitar els lleidatans al contraatac amb Xavi Gomà, el seu home més actiu ahir, que va tenir dos ocasions a l’hora de joc. També Niso va generar dubtes al Martinenc amb un xut creuat que va aturar Barragán en el 66. Eren minuts en els quals l’Alpicat se sentia còmode jugant al contraatac malgrat les constants accions d’atac locals.

En el 76, l’Alpicat va estar a punt d’avançar-se amb una gran passada a l’espai de Niso que Xavi Gomà no va aconseguir rematar. Però en la següent ocasió visitant els mateixos protagonistes van donar el 0-1 a l’Alpicat a falta de 9 minuts. Després del gol, l’Alpicat va continuar defensant bé davant d’un Martinenc imprecís i precipitat. El temps jugava a favor dels lleidatans fins que en el segon minut del temps afegit el local Javi Sánchez va posar l’1-1.

Malgrat que la victòria no va arribar, el punt torna l’esperança a un equip que no es rendirà en el seu intent de salvar-se.