DUATLÓ COMPETICIÓ

Sis lleidatans, a l'Europeu de duatló

Núria Ribalta, nova campiona d’Espanya esprint

L’equip lleidatà del Tri-4.40 que ha competit a Avilén sota la direcció d’Eva Ledesma.SEGRE

Sis lleidatans van aconseguir ahir a Avilés, seu del Campionat d’Espanya de duatló, tant d’elit com per edats, el bitllet per al Campionat d’Europa de l’especialitat, que es disputarà a Eivissa els dies 20 i 21 d’octubre.

Núria Ribalta, de l’Associació Atlètica Xafatolls de Mollerussa, va aconseguir la classificació per la porta gran, al proclamar-se campiona d’Espanya de la modalitat esprint, en el grup que engloba atletes d’entre 40 i 44 anys.

Per la seua part, l’equip lleidatà Tri-4.40 també va obtenir bons resultats, destacant la classificació de cinc dels seus atletes per a l’Europeu d’Eivissa, concretament Joan Mercadé, Sergi Jurado, Núria Duch, Natàlia Badia i Anna Vallverdú. De tots ells, els millors resultats els van firmar Núria Duch, que va fregar el podi en el grup d’edat 40-44 anys, en el qual va acabar quarta, i Natàlia Badia, que va firmar el mateix resultat en 20-24. També en aquest grup, Joan Mercadé va aconseguir la dotzena posició, mentre que Sergi Jurado es va classificar catorzè en 25-29 anys, i Anna Vallverdú va acabar la trenta-tresena en la categoria elit.

En representació del Tri-4.40 també van competir Jan Castellón i David Royo, que es van classificar entre els 100 primers (van participar-hi mig miler de corredors), i Pau Serra i Alba Bellostas, que van acabar el 50 i la 27, respectivament, en categoria júnior.