SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Les matemàtiques per a la salvació de l'Actel Força Lleida

Atesos els resultats dels rivals, haurà de guanyar almenys un partit dels tres que queden

293728_1.jpg

293728_1.jpgFORÇA LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les tres últimes jornades disputades no han aportat a penes llum a la zona calenta de la LEB Or, més aviat el contrari. Quan falten tan sols tres partits per al final de la fase regular, cinc dels sis equips implicats, entre aquests l’Actel Força Lleida, estan empatats, tots amb una solitària victòria de marge sobre el Barça B, fanalet roig de la categoria.

Tot apunta que l’average, que els lleidatans tenen favorable amb Clavijo, Azpeitia i Barça B, no serà suficient per lligar la permanència. Serà necessari guanyar, almenys, un dels tres partits que queden, encara que el calendari dels de Jorge Serna no convida a l’optimisme, ja que s’enfrontaran a rivals que lluiten per una millor posició en el play-off.

Després de malgastar les seues millors opcions de victòria a les pistes d’Araberri i Càceres, llavors rivals directes i ara pràcticament salvats, i divendres passat davant del Melilla, al qual va arribar a dominar per 8 punts a casa, l’Actel visita aquest divendres el Castelló i després rebrà el Palència, dos equips en lluita directa per la sisena plaça a la taula, per tancar la Lliga a Manresa, un equip que en aquell moment podria estar batallant pel títol o la segona plaça.

L’Actel jugarà dos dels seus tres últims partits lluny del Barris Nord, on no guanya des de fa gairebé tres mesos (el 20 de gener a Palma), mentre que la resta dels seus rivals, a excepció de l’Azpeitia, n’afrontaran només un, de forma que tindran el factor pista a favor.

tracking