SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Valverde: "No hi ha excés de confiança"

Valverde reitera que el Barça encara no està classificat malgrat el 4-1 de l’anada i assegura que jugaran com si estiguessin empatats || “Pensar en les semifinals és el principal error”, avisa

Ernesto Valverde, durant la roda de premsa que va oferir ahir a l’Olímpic de Roma.

Ernesto Valverde, durant la roda de premsa que va oferir ahir a l’Olímpic de Roma.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde va negar ahir en la prèvia del partit de tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions d’avui davant de la Roma (20.45, TV3), que hi hagi un “excés de confiança” a la plantilla després del 4-1 favorable de l’anada al Camp Nou i va assegurar que no pensen “especular” amb aquest resultat sinó a guanyar. “Vertigen no tinc. Pensar en les semifinals és el principal error, perquè primer hem de passar. Penso més en el potencial del rival perquè que no tenim cap excés de confiança, no estem pensant a especular amb el resultat, és el perill”, va manifestar.

De fet va assegurar que afronta aquest “repte” sabent que no està fet. “Penso el contrari del fet que tenim res guanyat per endavant. Tenim avantatge però no podem jugar-hi, hem de sortir a jugar com si anéssim 0-0 perquè hi pot haver alguna desgràcia en una jugada o una expulsió”, va advertir. “Hem de pensar a guanyar”, va argumentar Valverde, que espera una Roma ofensiva i de pressió alta. “Espero el que ha fet la Roma tota la temporada, però amb un punt més d’intensitat, sobretot a l’inici. Quan vas amb desavantatge t’interessa fer aquest primer gol que t’enganxi. Suposo que és el que buscaran, han d’arriscar i nosaltres hem de fer un partit fort”, va comentar.

Preguntat per Sergio Busquets, inclòs en la convocatòria però que continua sent dubte, va reconèixer que la seua participació en el partit podria dependre del nivell físic que mostrés en l’entrenament que havia de fer després de la roda de premsa. “Amb el Sergio hem d’esperar a l’entrenament, està amb molèsties i el partit és important. Contemplem els que han vingut com a titulars, Sergio inclòs”, va assenyalar.

També va dir que ni l’inquieta ni el motiva que es parli de guanyar el triplet. “M’és igual que es parli del triplet.” “Encara no hem guanyat res, tenim tres competicions en les quals estem competint bé. Ara ens interessa passar aquesta eliminatòria i posar-nos en la semifinal”, va augurar. Això sí, la Lliga està més a prop després de guanyar el Leganés i l’empat entre Atlètic de Madrid i Reial Madrid. “Parlàvem que ens feien falta quinze punts per guanyar, ara ens en calen deu i estem millor, però la Lliga està aparcada”, va apuntar.

tracking