SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Màrquez: "Continuaré anant al límit"

Màrquez admet que es va equivocar però assegura que no canviarà l’estil, “seguiré sent el mateix” || “Vaig entendre l’error, va ser meu i em van penalitzar. L’important és aprendre”

Moment en què Marc va anar al box de Rossi amb Puig i Alzamora.

Moment en què Marc va anar al box de Rossi amb Puig i Alzamora.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez va entonar ahir el mea culpa i va admetre el seu error en l’incident amb Valentino Rossi a l’Argentina, malgrat que va dir que seguirà “sent el mateix”, anant “al límit” dins de les regles establertes. “Continuo sent el mateix, anant al límit i intentant mantenir el mateix ADN. Sempre he intentat córrer amb intensitat, però la cursa de l’Argentina va ser un cúmul de circumstàncies i un cúmul de coses”, va dir en una entrevista amb Efe a Sao Paulo durant un esdeveniment publicitari.

Va reiterar les seues disculpes per l’“acció” amb Rossi, que es va produir perquè “hi havia bassals d’aigua” i just en aquest revolt la moto se li “va bloquejar de davant”. “Per mala sort vaig tocar Valentino i després quan va entrar a l’herba va caure. Vaig entendre l’error, va ser meu i em van penalitzar”, va indicar. “Quan em vaig treure el casc, el primer que vaig fer va ser anar i demanar-li disculpes perquè li passa a qualsevol pilot. Tots anem al límit, però estic tranquil perquè al final va ser un error i l’important és aprendre’n”, va afegir. Marc es trobava en plena remuntada quan va arribar a l’altura d’Il Dottore i va intentar avançar-lo en una maniobra una mica arriscada que va acabar amb l’italià per terra. “En aquesta remuntada vaig cometre algun error, de manera que em van penalitzar i ho entenc perfectament, com li ha passat a molts pilots”. Rossi, després de l’incident, va carregar amb duresa contra ell i va assegurar que “és perillós” i que “no té cap respecte pels seus rivals”. Sobre aquesta qüestió, Màrquez va comentar: “Prefereixo no opinar sobre les seues declaracions. És un moment calent, just després de la cursa, però si mires una miqueta, tots els pilots en algun moment de la seua carrera esportiva han tingut aquest tipus d’errors. Tots els pilots hem anat a un altre box a demanar disculpes”, i va afegir: “Sempre intento aprendre dels meus errors però ja està, es queda allà. El que passa és que va ser amb Valentino, però podia haver passat amb el meu company d’equip o amb un altre. Li va passar a Pedrosa amb Zarco, a la mateixa cursa, però ja no va passar res”, va puntualitzar el de Cervera.

Agostini: “Si Rossi té por, que treballi en un banc”

El llegendari Giacomo Agostini, quinze vegades campió mundial de motociclisme, va sortir ahir en defensa de Màrquez i criticant les paraules de Rossi en què expressava el temor de córrer al costat del lleidatà. “Si Valentino té por, que es dediqui a una altra cosa, que treballi en un banc. Està nerviós perquè Marc està marxant molt ràpid, ara és el més fort de tots”, va dir l’italià, que considera “una ximpleria” que acusés Màrquez d’“anar a buscar la cama” de Rossi i altres rivals per treure’ls de pista. “Màrquez ha fallat i ha demanat perdó. Sanció? No, ja se’l va castigar tirant una carrera amb la penalització. Si cada vegada que passa alguna cosa sancionem, llavors ja no correm més, quedem-nos tots a casa”, va sentenciar.

tracking