SEGRE

RUGBI COMPETICIONS

Doble èxit de l'Inef Lleida masculí i femení

Elles, campiones, i ells a la Final a 4

La plantilla de l’Inef Lleida Rugbi femení.

La plantilla de l’Inef Lleida Rugbi femení.GUSTAVO DIBASSON

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Inef Lleida Rugbi Club, l’únic que hi ha d’aquest esport en terres lleidatanes, va aconseguir un doble èxit el cap de setmana passat a través dels dos primers equips masculí i femení.

Les dones, entrenades per Miguel Godoy, es van proclamar campiones de la Lliga Kopparberg de Segona Catalana al vèncer a la final el Tarragona per 22-14. El partit es va haver de jugar a Pomar de Cinca (Osca) ja que s’està arreglant la gespa del camp de la Caparrella. Les lleidatanes han guanyat tots els partits de la Lliga i la capitana, Anna Delshorts, va destacar que “ho hem fet amb jugadores totes de casa o que estudien Inefc, però totes viuen aquí”. Es referia al fet que, curiosament, el Tarragona, abans a Valls, es va unir a l’Inef Lleida per aconseguir fer un equip complet davant de la falta de jugadores. “Ja no hi ha aquest problema, ara tenim categories de base”, diu Delshorts.

Per la seua part, l’equip masculí, a Divisió d’Honor Catalana, va vèncer el CEU per 20-39 i es va classificar per a semifinals, que jugarà dissabte a Sitges amb el líder, a partir de les 12.00.

tracking