El Liverpool fa fora el City i Guardiola és expulsat

Guardiola es mostra abatut a la grada, al costat de Manel Estiarte, després de ser expulsat.EFE

El Liverpool va anul·lar ahir a la nit la reacció del Manchester City i va assaltar l’Etihad Stadium per 1-2 i va posar rumb a semifinals de la Lliga de Campions per primera vegada des de l’any 2008. L’egipci Mohamed Salah i el brasiler Roberto Firmino van veure porteria en els segons 45 minuts i van remuntar el gol inicial de Gabriel Jesús per donar als reds el triomf en l’eliminatòria per un marcador global de 5-1.

El tècnic del City, Pep Guardiola, que va ser expulsat al descans pel col·legiat Antonio Mateu Lahoz per protestar iradament l’anul·lació d’un gol legal anotat per Leroy Sané, va veure la segona meitat des de la grada acompanyat de Manel Estiarte.