SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Què hauria de passar per assolir el 'play-off'?

Fer el ple i esperar entrepussades de Cornellà i Badalona

L’onze del Lleida que va jugar diumenge a Mallorca.

L’onze del Lleida que va jugar diumenge a Mallorca.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha esgotat el marge d’error i en les cinc jornades que queden per concloure la Lliga ha de lluitar contra les estadístiques i intentar sumar el ple de victòries. Aquests 15 punts sumats als 47 amb què compta li permetrien assolir els 62 com a límit màxim i esperar que entrepussessin els rivals més directes, Badalona (cinquè, 50 punts) i Cornellà (quart, 52), en aquesta lluita acarnissada per aconseguir la quarta plaça. L’únic avantatge que té l’equip blau respecte als dos equips barcelonins és que els té guanyat el goal average en cas d’igualar punts.

  • Contra l’estadística. El Lleida s’ha quedat sense marge d’error. Fent ple de punts, 15, el Badalona hauria almenys de perdre un partit o empatar-ne dos, i el Cornellà com a mínim perdre’n un i empatar-ne un altre. L’aspecte positiu és que amb tots dos té el goal average guanyat. 
  • Precedent. A la primera volta amb aquests mateixos 5 rivals que li falten per jugar, el Lleida va sumar 3 de 15 punts.

Suposant que l’equip de Gerard Albadalejo fes ple de punts, que és una empresa prou complicada, el Cornellà hauria almenys de perdre un partit i empatar-ne un altre en aquestes cinc jornades que falten i alhora que el Badalona perdés com a mínim tres punts en aquesta recta final.

Al Lleida li queda un calendari davant en el qual dissabte rebrà el València B (que és setè a només un punt dels blaus), ha de visitar a Hèrcules i Elx, juga a casa contra l’Olot i acaba la Lliga visitant el Sabadell. A la primera volta, en aquests mateixos cinc duels, l’equip lleidatà tan sols va sumar tres punts de 15. Va perdre a fora, a València i Olot, i va empatar al Camp d’Esports en el matx amb l’Hèrcules, Elx i Sabadell. No és una dada encoratjadora i més tenint en compte que els d’Albadalejo vénen de tres derrotes seguides i de sumar 3 punts de 15.

tracking