SEGRE

TELEVISIÓ

La final de la Copa del Rei, a TVE el proper 21 d'abril

El partit, que es disputarà a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid, podrà seguir-se també a través de RNE i rtve.es

Messi celebra amb Dembélé la segona diana dels blaugranes, que va deixar el partit encarrilat per al Barça.

Messi celebra amb Dembélé la segona diana dels blaugranes, que va deixar el partit encarrilat per al Barça.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La final de la Copa del Rei que disputaran el Sevilla i el Barcelona a l’estadi Wanda Metropolitano, es transmetrà per La 1 de TVE, el proper 21 d’abril a les 21:30 hores, ha informat avui la cadena pública.

L’adjudicació dels drets d’emissió a TVE s’ha produït després que la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC) resolgués que el concurs per elegir la televisió per emetre la final de la Copa del Rei i la Supercopa 2018 no s’ajustava a la normativa i la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) hagués de reformular-lo.

Competència va estimar que la convocatòria del concurs no complia els requisits de publicitat, transparència, competitivitat i no discriminació, per la qual cosa la RFEF n’havia de realitzar una de "totalment nova".

Instava a la federació a revisar també les obligacions comercials que limiten la capacitat dels adjudicataris per a explotar comercialment els drets audiovisuals adquirits, ja que no concretaven prou els lots o drets objecte de la comercialització, si es licitaven de forma independent o agregada i quin era el contingut i abast dels eventuals lots de drets.

El passat 4 d’abril, la Federació va publicar en la seua pàgina web les noves bases per a la presentació d’ofertes per als drets de retransmissió a Espanya de la final, "en HD, en obert i de manera gratuïta".

Al migdia d’ahir va finalitzar el termini perquè les televisions presentessin la seua candidatura.

El partit, que es disputarà a l’estadi Wanda Metropolitano de Madrid, podrà seguir-se també a través de RNE i rtve.és.

tracking