SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí renova Canut

El tècnic segueix una temporada més i es negocia amb Montoliu i la capitana Bahí || El club també espera resposta de Kraker, Ramirez i Richards

Canut complirà la segona temporada al capdavant de l’equip.

Canut complirà la segona temporada al capdavant de l’equip.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu ja ha posat la primera pedra del seu projecte 2018-2019 amb la renovació de l’entrenador Bernat Canut. Era una notícia esperada, ja que les dos parts ja havien mostrat públicament l’interès de continuar la vinculació una temporada més, la segona de l’urgellenc al capdavant del primer equip i la sisena en l’entitat. “No tenia cap altra intenció. Des de Nadal el club ja em va mostrar la intenció que continués i jo tenia ganes de seguir. Ha estat molt fàcil entendre’ns”, va apuntar Canut, que amb 28 anys és l’entrenador més jove de la Lliga Femenina.

L’urgellenc, que just l’any passat es va treure el carnet nacional en la mateixa promoció que il·lustres com Priogioni, Lakovic o Lubos Barton, va posar bona nota a la primera temporada com a primer entrenador, càrrec que va assumir després de la malaltia que li van detectar a Joan Carles Pié. “Va ser un començament complicat, sobretot emocionalment pel que ens unia amb Joan Carles. A tot això es van ajuntar les lesions i que fins al desembre hi va haver moviments a la plantilla. Va ser una mica una muntanya russa, però a partir de gener l’equip va créixer molt i la llàstima va ser que no vam tenir el premi del play-off”, va assenyalar.

La direcció tècnica treballa en el fitxatge d’una base i una pivot que supleixi la baixa de Nogaye Lo

De cara a la pròxima temporada, Canut té tres peces segures, ja que Andrea Vilaró, Ariadna Pujol i Yurena Díaz tenen contracte en vigor, si bé la canària té una opció fins a finals d’abril per trencar-lo, encara que tot sembla indicar que continuarà.

També s’és molt a prop de tancar la renovació de la capitana, Georgina Bahí, i també hi ha intenció de seguir amb Marta Montoliu, mentre que s’espera una resposta de les tres foranes de l’equip, les nord-americanes Mehryn Kraker i Caitlyn Ramirez, i la jamaicana Shereesha Richars. “Estem treballant en la renovació de les tres, però no sé si podrem renovar més d’una”, va reconèixer Canut, que també confia a renovar la cessió d’Helena Oma. “M’encantaria tenir-la perquè ha estat una peça molt important i ella s’ha sentit protagonista, però té contracte amb Girona.”

L’única baixa segura és la de Nogaye Lo, per la qual cosa el club ja està buscant el fitxatge d’una pivot, així com una base perquè Vilaró jugui d’escorta.

tracking